Studio Monitor Merken

Met een breed scala aan Studio Monitor Luidsprekers van fabrikanten zoals Adam, Genelec, Mackie, M-Audio, Alesis en Quested, hebben we een prachtige verzameling van enkele van de toonaangevende merken in studio luidspreker technologie. Studio monitoren neigen robuuster te zijn dan HiFi-luidsprekers omdat ze om moeten gaan met onbehandelde bronnen, plotselinge pieken in het volume en andere hogedruk geluiden.

View All Information

Meest populaire Studio monitoren

Eerste 21 producten weergegeven:

Over Studio Monitoren

Studio monitor luidsprekers zijn essentieel als audio gemixt moet worden naar een professionele standaard. Zij geven een platte respons en zijn ontworpen om een onbevooroordeelde geluid af te spelen, zodat de gebruiker nauwkeurig en waar aan het opgenomen materiaal kan mixen.

NearField monitoren, zoals de M-Audio BX5s, hebben meestal een lagere vermogen en zijn ontworpen om te worden gebruikt in de close-nabijheid. Een subwoofer wordt soms gebruikt in combinatie met Nearfield luidsprekers, om te compenseren voor het gebrek aan lage frequentie gevonden op kleinere modellen.

Studio Monitor Nieuws

Musikmesse 2015: Munro Sonic ei 100 Monitoring System

Het ei 100 Monitoring System van Sonic Munro is ontworpen om de grootste nauwkeurigheid in in de buurt van-veldomstandigheden.... Meer »

Focal Alpha monitoren In voorraad!

De meest betaalbare Studio monitoren nog van Focal zijn nu beschikbaar op Gear4music.... Meer »

Musikmesse 2013: Yamaha introduceren nieuwe HS Studio Monitor bereik

Yamaha hebben de nieuwe HS-reeks van nearfield studio monitoren - HS5, HS7 en HS8, plus de subwoofer HS8S gelanceerd.... Meer »