KRK Studio monitoren

Gear4Music.com

KRK monitoren zijn gemaakt door KRK Systeems die werd opgericht in 1986 en die zijn gespecialiseerd in het creëren van monitoren die u vertrouwen kunt, dat ingenieurs en kunstenaars zowel hun geloof in te kunnen zetten, en dat een echte akoestische interpretatie van een mix kan leveren. Dit is wat KRK maken, en dit is waarom KRK zijn de leiders van de industrie in deze uiterst gespecialiseerde audio monitor markt geworden. View All Information

KRK Studio monitoren

Eerste 41 producten weergegeven:

KRK Subwoofers

Eerste 4 producten weergegeven:

Over KRK

KRK is een van's werelds meest gerespecteerde monitor produceert gericht op nauwkeurigheid en eerlijkheid in ontwerp. KRK is van mening dat het zeer belangrijk dat opname ingenieurs bevoegd zijn om te horen elke subtiele nuances van de audio wordt gereproduceerd.

De KRK monitor bereiken beginnen met de ROKIT serie. Op de meer betaalbare kant van de schaal zijn deze nauwkeurige monitoren ideaal voor slaapkamer, project en kleinere studio pro's. De VXT-serie zijn de volgende stap omhoog, ideaal voor pro opnamestudio's, broadcast studios en ernstige project studios met meer macht, meer nauwkeurigheid en meer montage-opties.

Als u op zoek bent naar een passieve monitor, KRK hebben de R6 die is een passieve versie van de ROKIT 6. Het is ideaal voor elke toepassing waar een bestaande versterker al op zijn plaats is.

Nieuws KRK

KRK lancering nieuwe V-serie

Met een onlangs gerenoveerde look en design, KRK leveren de goederen opnieuw... Meer »

Nieuwe Studio Subwoofer-serie van KRK

KRK heeft aangekondigd de release van drie nieuwe subwoofers.... Meer »

Bespaar tot 43% van RRP op KRK VXT Studio monitoren

Serieuze besparingen op de KRK VXT studio monitor serie op Gear4music.... Meer »