Behringer Studio monitoren

Gear4Music.com

Behringer Studio monitoren bieden wereld klasse uitvoeringen in een brede waaier van toepassingen, gaande van thuis opname naar de professionele studio monitoring. View All Information

Behringer Studio monitoren

Eerste 20 producten weergegeven:

Meer informatie over Behringer

Behringer werd opgericht door Uli Behringer in 1989, Willich, Duitsland. Nu produceren zeer beschouwd studio monitoren, is Behringer gegroeid van een "one-man keuken onderneming" tot een van de meest diverse en herkenbare pro audio merken in de wereld.

Behringer hebben altijd gericht op het ontwikkelen van de nieuwste audio-apparatuur tegen betaalbare prijzen. Behringer's assortiment van waarheid studio reference monitors zijn zeer geprezen door enkele van de meest kritische oren op de planeet bieden eerlijke monitoring, ideaal voor kleine mengen omgevingen.

Van alles van gitaarversterkers signaal processors Behringer hebben een grote selectie van producten en op Gear4music.com.com we stock een enorme selectie van de Behringer assortiment en bieden hen tegen de laagste prijzen online.

Behringer nieuws

Behringer Compact, drie Octave DeepMind 6 Synth onthullen

Nieuws is voortgekomen uit de Superbooth die Behringer zal de invoering van hun gloednieuwe diepe gedachten 6, een kleinere, meer gecondenseerde versie van zijn grote broer DeepMind 12... Meer »

Behringerde DeepMind 12 Synthesizer binnenkort te worden In voorraad

Aan het einde van februari 2017, Behringerde DeepMind 12 in voorraad aan Gear4music zal worden. Met een aantal spannende functies bereidt de synth te herdefiniëren van muziek.... Meer »

Behringer uw hulp nodig om hun nieuwste Product ontwerpen

Openen van een openbaar forum op Facebook, Behringer zoekt om te maken het product van de droom, catering aan hun klanten wensen.... Meer »