Adam Studio monitoren

Gear4Music.com

Adam monitoren is uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande fabrikanten in professionele controle sinds de lancering in 1999. In een groeiend aantal prestigieuze studio's over de hele wereld gebruikt, behoren Adam studio monitoren tot de meest betrouwbare en wenselijk audio opname en productie tools beschikbaar. Op Gear4music samenwerken we zeer nauw met Adam te bieden hun wereldberoemde collectie. View All Information

Adam Studio monitoren

Eerste 31 producten weergegeven:

Adam Studio Subwoofers

Eerste 8 producten weergegeven:

Adam Monitor Stands

Eerste 0 producten weergegeven:

Adam Studio monitoren

Na tien jaar van het op de markt, zag ADAM Studio monitoren een aantal nieuwe technologische innovaties. De originele ART stuurprogramma bouw werd volledig ontworpen en werd bekend als X - ART (eXtended versnellen lint technologie).

Met deze nieuwe ART technologie, ADAM's nieuwe X - ART tweeters en midrange speakers worden gekenmerkt door een uitgebreide frequentiebereik en hogere efficiëntie ten opzichte van hun voorgangers. Verwezenlijking van de volledige bandbreedte van de X - ART tweeter van tot 50 kHz, ADAM ontwikkeld hun eigen A / B versterker met een bandbreedte van maximaal 300 kHz die heeft geleid tot aanzienlijke verbeteringen aan de geluidsweergave van ADAM monitoren.

Vandaag, biedt ADAM een scala aan unieke Studio monitoren die lovende kritieken en waardering van audio deskundigen en audio-opname ingenieurs wereldwijd ontvangen.

Studio Monitor nieuws

NAMM 2017: Dynaudio kondigen LYD 48 serie monitoren

A premium hoge kwaliteit display dat maakt gebruik van zorgvuldig handgemaakte hardware, de serie LYD 48 garandeert kristalhelder geluid bij elk gebruik.... Meer »

ADAM Audio Team Up met Native Instruments te bieden gebruikers gratis Plugins

Met twee plug-ins tot 199 euro, kunnen gebruikers die de aankoop van een A77X tussen 24/10/2016-31/01/2017 ervaring ongekende geluidskwaliteit tegen een fractie van de prijs.... Meer »

ADAM Audio aanbieding 10% korting promotie voor studenten

Voor degenen die op zoek naar een paar van ADAM Audio studio monitoren kopen en geld besparen, kijk dan niet verder! ADAM Audio hebben net gelanceerd hun Student Cashback programma.... Meer »