Studio Apparatuur

Studioapparatuur op Gear4music kan iets van een eenvoudige microfoon en interface voor portable of huis opnemen op een volle studio set-up compleet met akoestische behandeling en meubilair

View All Information

Meest populaire Studio en Recording Gear

Meer informatie over Signaal Processoren

Wat moet ik weten over compressie?

Ratio: De mate van onderdrukking van het dynamisch assortiment, veroorzaakt door de compressor. De ratio vertegenwoordigt het verschil tussen het audio signaal toename die in de compressor binnenkomt, en de toename aan de uitgang. Als voorbeeld, zou een 5:1 verhouding betekenen dat een 5dB stijging van het audiosignaal in de compressor resulteert in een toename van de uitvoer met 1dB.

Drempel: Het niveau waarop de compressor van invloed is op het inkomende audiosignaal. De compressor zal geen effect hebben op het signaal beneden dit niveau.

Knee: Het precieze moment waarop de compressor begint met te verminderen.

Hard Knee - het moment is plotseling en definitief

Soft Knee - een soepele overgang van versterker naar compressor, waardoor een breder scala van drempelwaarden mogelijk is om doeltreffend te zijn.

Aanval: De tijd die de compressor nodig heeft voordat het signaal beïnvloed wordt wanneer het de drempel heeft geschonden. Deze instellingen zijn belangrijk bij het bepalen van de definitieve geluidskwaliteit met betrekking tot de helderheid of hoge frequentie inhoud.

Snelle aanval - comprimeert het signaal zeer snel op het gebied van de winst op golf-niveau.

Langzame aanval - laat het eerste deel van het geluid door in de compressor voordat het een te grote invloed heeft.

Release: De tijd die het signaal nodig heeft om terug te keren uit een gecomprimeerde staat naar een normaal, versterkt signaal zodra de audio onder de drempelwaarde is.

Studio & Recording Apparatuur Nieuws

Marshall versterkers Start platenlabel

De iconische Britse versterker-bedrijf heeft nu dook in de platenindustrie.... Meer »

sE Electronics onthullen 10e verjaardag Reflexion Filter Pro

sE Electronics vrijgeven een limited edition Reflexion Filter Pro ter herdenking van haar 10 jarig bestaan... Meer »

Musikmesse 2016: AKG kondigen C7 condensator microfoon en K872 referentie Hoofdtelefoons

AKG door HARMAN debuut de C7 referentie condencer vocale microfoon en K872 verwijst naar de koptelefoon op Musikmesse 2016.... Meer »