Violen

Violen uit Gear4music: We hebben onvermoeibaar gewerkt om te ontwikkelen en verfijnen van een assortiment van violen kwaliteit tegen zeer betaalbare prijzen, en we zijn nu een van de toonaangevende viool retailers in Europa. Violen zijn beschikbaar in een waaier van formaten inclusief1/8 en 1/4, 1/2, 3/4, 4/4, met Gear4music student violen ideaal voor mensen die eerst tot de viool. Onze Archer violen bieden een premium kwaliteit alternatief voor ambitieuze violisten, met een volledige en rijke toon die zal Gelieve de meest volbracht van viool spelers.

View All Information

Meest populaire violen

Eerste 18 producten weergegeven:

Viool informatie

Viool geschiedenis:

Hoewel violen oude oorsprong hebben verworven zij de meeste van hun moderne kenmerken van gitaarbouwers in 16e eeuw Italië, waar het instrument een viola da gamba in plaats van hedendaagse viool was. Het was niet totdat de barokke periode dat de viool begon te bloeien met gerespecteerd componisten zoals Antonio Vivaldi en Johann Sebastian Bach violen met veel van hun composities. Sindsdien de viool heeft opgedaan veel liefde en respect van over de hele wereld als zowel een solo en concert instrument. Violen zijn nu gespeeld door muzikanten in een breed scala van muzikale genres zoals klassiek, jazz en folk.

De viool is een vier-snarige akoestische muziekinstrument dat wordt gespeeld met een boog. Het hoofd van de tekenreeks familie van instrumenten die ook beschikt over de altviool, cello en contrabas. Geluid wordt meestal gegenereerd met behulp van de boog, die bestaat uit een stok met een strook van haar paard. Hoewel er vele andere technieken zoals pizzicato (de snaren plukken) aan de naam, is het gebruik van de boog (of arco) de meest voorkomende manier om het instrument te bespelen. Colofonium wordt gewreven op de boog haar te zorgen voor de vlotte progressie in de viool snaren te maken nodig resonantie.


Vinden van de juiste grootte viool is van cruciaal belang voor het comfortabel spelen. De beste manier om te meten dit zou houden van je arm uit rechtstreeks en meet de afstand van uw nek aan uw pols. Maak een notitie van de lengte, Controleer de grootte gids hieronder en selecteer de dichtstbijzijnde grootte boven de meting die u hebt genomen.

Viool Size Guide

4/4 Hele - leeftijden 11 - 58 cm (circa)
3/4 Driekwart - leeftijden 9 tot 12 – 56 cm (ongeveer)
1/2 grootte - leeftijden 7 tot 9 – 51 cm (ongeveer)
1/4 grootte - leeftijd 5 tot 7 - 46 cm (ongeveer)
1/8 grootte - leeftijden 4 naar 6 - 42 cm (ongeveer)
1/10 grootte - leeftijd van 4 tot 5 - 38 cm (ongeveer)
1/16 grootte - leeftijden 3 tot 5 - 36 cm (ongeveer)

Viool nieuws

Yamaha YSV-104 eerste stille viool functie SRT Power systeem

Yamahade nieuwste binnenkomst in de wereld van stille violen maakt gebruik van een staat-van-de - art SRT Power System te verbeteren en te maximaliseren uw Toon in een praktijk-omgeving... Meer »

Gear4music nu Hidersine

Hidersine orkestrale instrumenten worden beschouwd als 'het hoogtepunt van het veld'.... Meer »

Eastman snaren producten voorradig door Gear4music

Hoge kwaliteit Eastman violen, altviolen, cello's en contrabassen zijn nu beschikbaar op Gear4music.... Meer »

Musikmesse 2016: Yamaha introduceren YEV reeks elektrische violen

Nemen van haar ontwerp inspiratie uit de organische schoonheid van hout, de eenvoud van strakke lijnen en het comfort van licht gewicht de nieuwe YEV serie combineert design met innovatieve Yamaha geluid een prachtige live performance-instrument te creëren.... Meer »

De 7 beste instrumenten voor kinderen onder de 7

Veel ouders willen aanmoedigen hun kind tot het nemen van een instrument vroeg in het leven. Muziek kan een leuke en belonen activiteit voor kinderen, maar weten waar te beginnen kan worden lastig. Hier zijn onze top trilhamers voor ideale starter instrumenten voor kinderen onder de 7.... Meer »

Kinderen meer muzikale dan hun ouders

Het Philharmonia Orchestra, gebaseerd in Londen, heeft opdracht gegeven onderzoek om erachter te komen waar de muzikanten van morgen kunnen vandaan.... Meer »

Klassieke BRIT Award winnaars bekend gemaakt

De 2013 klassieke BRIT Awards vond plaats afgelopen nacht in de Royal Albert Hall.... Meer »

Stentor snaarinstrumenten nu beschikbaar op Gear4music

Stentor verkopen meer violen dan elk ander bedrijf in de wereld. We ontdekken waarom hun snaarinstrumenten zo populair zijn.... Meer »

Kinderen kunnen zich beter bij één enkel muziekinstrument houden

Een van's werelds toonaangevende violisten heeft gepleit voor het harde werk en praktijk om beter in te spelen een instrument te krijgen.... Meer »

Geschillen over de echtheid van 'Titanic viool'

Historisch samenlevingen in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten betwijfelen de echtheid van het instrument.... Meer »