Snaarinstrumenten

Strijkinstrumenten zijn vandaag nog steeds zo populair als ze ooit zijn geweest. Op Gear4music hebben wij hard gewerkt aan het ontwikkelen van een scala aan strijkinstrumenten die voldoen aan de behoeften van beginners en gevorderde spelers. Met violen, altviolen, cello's en contrabassen verkrijgbaar in de maten van 1/16 tot en met 4/4, kunnen wij voorzien in tekenreeks spelers van alle leeftijden en capaciteiten.

View All Information

String Instrument Bestsellers

Eerste 18 producten weergegeven:

Over strijkinstrumenten

Snaarinstrumenten vormen het grootste deel van een klassiek orkest, maar kan worden gezien wordt gebruikt door folk en jazz muzikanten. De grotere carrosserie strijkinstrumenten neiging om hebben lagere standplaatsen-worp echt wordt bepaald door de lengte van de tekenreeks, dikte en spanning.

Met een aantal gekleurde instrumenten beschikbaar, evenals violen, elektrische cello's en contrabassen, wij kunnen helpen, wat uw instrumenteisen tekenreeks.

String Instrument nieuws

Gear4music nu Hidersine

Hidersine orkestrale instrumenten worden beschouwd als 'het hoogtepunt van het veld'.... Meer »

Eastman snaren producten voorradig door Gear4music

Hoge kwaliteit Eastman violen, altviolen, cello's en contrabassen zijn nu beschikbaar op Gear4music.... Meer »

Musikmesse 2016: Yamaha introduceren YEV reeks elektrische violen

Nemen van haar ontwerp inspiratie uit de organische schoonheid van hout, de eenvoud van strakke lijnen en het comfort van licht gewicht de nieuwe YEV serie combineert design met innovatieve Yamaha geluid een prachtige live performance-instrument te creëren.... Meer »