FireWire Interfaces

Firewire Interfaces zijn jarenlang gebruikt door professionals. Populair vanwege hun hoge bandbreedtes van betere uitvoeringen en stabiliteit, vermeerderd met een soepeler overdrachtsnelheid dan andere verbindingen, Firewire interfaces elimineren alle ongewenste 'pops' of 'klikken'. Een ander groot voordeel van Firewire interfaces is dat ze toestaan 'daisy chaining' van meerdere eenheden voor de extra in- en uitgangen.

View All Information

Meest populaire Firewire Interfaces

Eerste 6 producten weergegeven:

Over Firewire Interfaces

FireWire interfaces hebben de neiging te komen in drie vormen; Als een mixer, bureaublad eenheid of 19-inch rack mountable eenheid. De M-Audio Projectmix combineert een Firewire interface met een mixer. De Firewire-aansluiting kunt u voor het streamen van elke ingangskanaal op zijn eigen spoor binnen uw DAW-software. De Focusrite Saffire Pro 24 is een populaire desktop eenheid, en is ideaal voor onderweg. De MOTU 8Pre is een 19-inch stapelbare interface maximaal 16 ingangen biedt.

FireWire Interface nieuws

Behringer lanceert bereik van USB-interfaces

Het bedrijf is gebleken dat de UM2, UM22, UMC202 en UMC204.... Meer »

NAMM 2013: Oranje Upgrade de OPC

Oranje versterking hebben aangekondigd hun nieuwste product op show op NAMM 2013, de nieuwe 3e generatie Orange Persoonlijke Computer.... Meer »

NAMM 2013: Steinberg kondigen nieuwe UR-22 USB Audio-Interface

NAMM 2013: Steinberg kondigen de lancering van de nieuwe UR-22 USB 2.0 Audio & MIDI-Interface... Meer »