Actieve effecten Processors

Effecten Processors zijn ontworpen voor live toepassingen variëren van reverbs en vertragingen tot multi-effecten. Van kleine solo akoestische uitvoeringen tot volledige band optredens zijn audio-effecten een belangrijk instrument voor muzikanten en ingenieurs te voegen de finishing touch aan een mix en het het vereiste gevoel geven.

View All Information

Effecten Processors

Eerste 44 producten weergegeven:

Over signaalprocessoren

Effecten processors worden veel gebruikt in opnamestudio's in post-productie voor het opnemen van zang, gitaren, bas, drums, keyboards en andere instrumenten. Met effecten variërend van subtiele veranderingen om te voltooien transformatie van het geluid in een dramatische wijze.

Verschillende effecten van galm, vertraging, chorus, flange en veel dat meer er geen einde aan de verschillende tonen en geluiden die u in de studio maken kunt. Op Gear4music.com.com we weten dat muzikanten streven naar het creëren van hun eigen unieke geluid en technieken. Met dit in gedachten hebben we een enorme selectie van signaal processor effecten eenheden van toonaangevende fabrikanten en bekende effecten eenheden zoals de Alesis MicroVerb 4 signaalbewerker, ontworpen om een breed scala aan geweldig klinkende, gemakkelijk te gebruiken effecten voor studio's en ingenieurs zowel.

Signaal Processor nieuws

NAMM 2016: JHS pedalen vrij meer informatie over de Lunchbox 500-serie

JHS pedalen Lunchbox 500 series - JHS meest gerespecteerde gitaar effecten in een nieuwe indeling van de studio-klaar voor toepassingen met drums, zang en meer.... Meer »

NAMM 2016: JHS pedalen Tease nieuwe Lunchbox 500 Series

JHS pedalen heeft een sneak preview van hun Lunchbox 500 serie producten, die onthuld op de NAMM 2016 officilly worden zal gegeven.... Meer »

Focusrite ISA een analoge Preamp - 20% korting

Focusrite zijn het aanbieden van 20% korting op de ISA een microfoon preamp, slechts voor een beperkte tijd verkrijgbaar.... Meer »