Equalizers

Equalizers laat u de frequentierespons van uw signaal, zodat u de tonaliteit van uw audio wijzigen.

View All Information

EQ's

Eerste 58 producten weergegeven:

Over signaalprocessoren

Equalizers worden gebruikt om het geluid van een versterker geven meer controle over een toon klinkt dan kan worden assortimentt met behulp van eenvoudige treble en bass besturingselementen aanpassen. Equalizers kunnen worden gebruikt om te compenseren voor akoestische eigenschappen van verschillende omgevingen en kan stimuleren of snijden uit verschillende frequentiebanden om te compenseren voor verschillende akoestiek.

Op Gear4music.com.com we hebben een gevarieerde selectie van signaalprocessoren variërend van 9 band grafische equalizers tot 31 band grafische equalizers waardoor aangepaste volumeregeling van elk merk. Geprezen MKN zoals de grafische equalizer Behringer FBQ800 bieden een compacte oplossing met haar gepatenteerde FBQ feedback detectiesysteem voor signaalverwerking.

Signaal Processor nieuws

NAMM 2016: JHS pedalen vrij meer informatie over de Lunchbox 500-serie

JHS pedalen Lunchbox 500 series - JHS meest gerespecteerde gitaar effecten in een nieuwe indeling van de studio-klaar voor toepassingen met drums, zang en meer.... Meer »

NAMM 2016: JHS pedalen Tease nieuwe Lunchbox 500 Series

JHS pedalen heeft een sneak preview van hun Lunchbox 500 serie producten, die onthuld op de NAMM 2016 officilly worden zal gegeven.... Meer »

Focusrite ISA een analoge Preamp - 20% korting

Focusrite zijn het aanbieden van 20% korting op de ISA een microfoon preamp, slechts voor een beperkte tijd verkrijgbaar.... Meer »