Signaalprocessors

Met een breed scala aan Signaalprocessors beschikbaar op Gear4music.com wij hebben alles van effecten aan dynamiek, equalizers aan de convertors van toonaangevende fabrikanten zoals Behringer, kunst, Korg, Peavey en veel meer. Met een aantal van de laagst geprijsde signaalprocessoren in Groot-Brittannië , Gear4music.com is een muzikant op online superstore.

View All Information

Meest populaire signaalprocessoren

Over signaalprocessoren

Een signaalprocessor is een apparaat dat een audio signaal met effecten wijzigt. Meestal met ofwel elektronische hardware of computer software kunt u effecten toevoegen zoals galm, vertragingen en de EQ Signaalprocessors in live en opgenomen situaties kunnen worden gebruikt om te manipuleren, effect, bewerken en verbeteren van het audiosignaal.

Signaal Processor nieuws

NAMM 2016: JHS pedalen vrij meer informatie over de Lunchbox 500-serie

JHS pedalen Lunchbox 500 series - JHS meest gerespecteerde gitaar effecten in een nieuwe indeling van de studio-klaar voor toepassingen met drums, zang en meer.... Meer »

NAMM 2016: JHS pedalen Tease nieuwe Lunchbox 500 Series

JHS pedalen heeft een sneak preview van hun Lunchbox 500 serie producten, die onthuld op de NAMM 2016 officilly worden zal gegeven.... Meer »

Focusrite ISA een analoge Preamp - 20% korting

Focusrite zijn het aanbieden van 20% korting op de ISA een microfoon preamp, slechts voor een beperkte tijd verkrijgbaar.... Meer »