Dynamische Processors

Eerste 0 producten weergegeven:

Over signaalprocessoren

Dynamische verwerking is een van de meest effectieve instrumenten die een recording engineer, studio-engineer of sound engineer heeft om ervoor te zorgen dat alle die belangrijke onderdelen die zijn opgenomen in de uiteindelijke mix eigenlijk zal worden gehoord. Kunnen verhogen, verminderen, lawaai en lekkage, voorkomen dat overbelasting, aanval wijzigen of ondersteunen, verminderen sibilance of POP's en kunnen houden een consistent niveau te verminderen de noodzaak voor andere verwerking.

Dynamische verwerking valt onder de categorieën van compressie, beperken, uitbreiding en gating en al deze worden veel gebruikt in opnamestudio's. Op Gear4music.com.com we hebben een breed scala aan dynamische signaalprocessoren van toonaangevende fabrikanten. Geprezen dynamische signaalprocessoren zoals DBX 266XL dual compressor / gate worden veel gebruikt voor hun veelzijdigheid en uitstekende sonische uitvoeringen.

Signaal Processor nieuws

NAMM 2016: JHS pedalen vrij meer informatie over de Lunchbox 500-serie

JHS pedalen Lunchbox 500 series - JHS meest gerespecteerde gitaar effecten in een nieuwe indeling van de studio-klaar voor toepassingen met drums, zang en meer.... Meer »

NAMM 2016: JHS pedalen Tease nieuwe Lunchbox 500 Series

JHS pedalen heeft een sneak preview van hun Lunchbox 500 serie producten, die onthuld op de NAMM 2016 officilly worden zal gegeven.... Meer »

Focusrite ISA een analoge Preamp - 20% korting

Focusrite zijn het aanbieden van 20% korting op de ISA een microfoon preamp, slechts voor een beperkte tijd verkrijgbaar.... Meer »