Roland AIRA

Gear4Music.com

De Roland AIRA bereik is eindelijk hier. De Roland TB-3 Touch Bassline reproduceert de enorm invloedrijk TB-303 in een synth uitvoeringen klaar met authentiek geluid en intuïtieve bediening. De TB-3 is gemaakt om te worden afgespeeld. De TR-8 ritme Performer vangt de vibe van de oorspronkelijke TR-808 en TR-909, invoering van genre geluiden, klassieke effecten, ongekende live patroon manipulatie en de uitvoeringen van de intuïtieve besturingselementen te definiëren. View All Information

Roland Aira serie

Eerste 10 producten weergegeven:

Wat is Roland AIRA?

Roland AIRA is een nieuwe serie van producten ontworpen om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van hedendaagse elektronische muzikanten. Ideaal zowel op het podium en in de studio, AIRA brengt u genre definiëren geluiden en verbeterde prestatiefuncties om uw muziek echt te ontsteken.

De nieuw ontwikkelde analoge Circuit gedrag (ACB) technologie vangt getrouw de geluid en het gevoel van een aantal Roland's meest gerespecteerde klassiekers.

De wereldprimeur van Roland Aira nam plaats live vanuit Dancefair, de toonaangevende evenement voor DJ's, producenten en elektronische muzikanten.

Roland News

Roland onthullen van exclusieve promotie met blad muziek Direct Pass

Roland zijn het aanbieden van een gloednieuwe promotie waar degenen die een kopen Roland GP, LX of HP piano krijgt een gratis abonnement voor drie maanden durende bladmuziek Direct doorgeven.... Meer »

NAMM 2017: Roland onthullen RD-2000 Digitale Piano

Met een aantal spannende functies combineert de RD-2000 de beste eigenschappen van akoestische en digitale piano's in een innovatieve hybride... Meer »

NAMM 2017: Roland onthullen de Rubix serie en GO:MIXER

Op de CES Roland bleek de lancering van sommige gloednieuwe producten ontworpen voor degenen die compromisloze willen audio waar ze gaan... Meer »

Roland GP607 digitale vleugel Ebbenhout /wit nu op voorraad

Combinatie van de voordelen van een akoestische geluid en de uitvoerbaarheid van de hedendaagse technologie, is de GP607 zeker brengen elegantie in overvloed aan elk huishouden... Meer »