Roland

Gear4Music.com

Roland is een wereldleider in ontwerp, vervaardiging en distributie van muziekinstrumenten. View All Information

Roland Bestsellers

Eerste 15 producten weergegeven:

Roland informatie

Roland in Japan werd opgericht in de jaren 1960 en is relatief oude onder muzikale elektronische fabrikanten, overleefde alle wijzigingen in technologieën en houden een stap vooruit van de tijd tot een van de meest opmerkelijke en meest gebruikte merken in elektronische muziek en productie vandaag.

Sinds 1972, Roland is een pionier in vele baanbrekende technologieën en ' wereld eerste ' producten. In de afgelopen decennia geen familie van Roland instrumenten hebben gewonnen meer respect en veel meer dan de revolutionaire V-serie, waaronder V-Drums, V-piano's, V-Synths advertentie acclaim.

Van Synthesizers en digitale opname producten tot gitaar effecten, elektronische percussie, digitale piano's, en huis toetsenborden en versterkers Roland heeft leidde de weg voor meer dan 30 jaar en blijft in de voorhoede van innovatie.

Roland News

Roland lanceren spel-veranderende SPD::ONE percussie bereik

Het bereik SPD::ONE vertoont gebouwd ter aanvulling van de moderne percussieve muzikant, volledige veelzijdigheid en flexibiliteit in het gezicht van liveoptreden.... Meer »

Roland onthullen van exclusieve promotie met blad muziek Direct Pass

Roland zijn het aanbieden van een gloednieuwe promotie waar degenen die een kopen Roland GP, LX of HP piano krijgt een gratis abonnement voor drie maanden durende bladmuziek Direct doorgeven.... Meer »

NAMM 2017: Roland onthullen RD-2000 Digitale Piano

Met een aantal spannende functies combineert de RD-2000 de beste eigenschappen van akoestische en digitale piano's in een innovatieve hybride... Meer »