Roland

Gear4Music.com

Roland is een wereldleider in ontwerp, vervaardiging en distributie van muziekinstrumenten. View All Information

Roland Bestsellers

Eerste 14 producten weergegeven:

Roland informatie

Roland in Japan werd opgericht in de jaren 1960 en is relatief oude onder muzikale elektronische fabrikanten, overleefde alle wijzigingen in technologieën en houden een stap vooruit van de tijd tot een van de meest opmerkelijke en meest gebruikte merken in elektronische muziek en productie vandaag.

Sinds 1972, Roland is een pionier in vele baanbrekende technologieën en ' wereld eerste ' producten. In de afgelopen decennia geen familie van Roland instrumenten hebben gewonnen meer respect en veel meer dan de revolutionaire V-serie, waaronder V-Drums, V-piano's, V-Synths advertentie acclaim.

Van Synthesizers en digitale opname producten tot gitaar effecten, elektronische percussie, digitale piano's, en huis toetsenborden en versterkers Roland heeft leidde de weg voor meer dan 30 jaar en blijft in de voorhoede van innovatie.

Roland News

Roland lanceren FA-07 Workstation en SE-02 analoge Synthesizer

De eerste vermeldingen van de synth van de Rolandde 'Toekomst opnieuw gedefinieerd', de FA-07 Workstation en de SE-02 Synthesizer beloven de gebruiker volledige expressie en onboard veelzijdigheid.... Meer »

Toekomst geherdefinieerd: Roland Blues Cube Britse EL84, BOSS MS-3

Het laatste nieuws van Rolandde toekomst opnieuw gedefinieerd, de Blues Cube Britse EL84 gewijzigd en MS-3 Multi effecten Switcher de gitaar Gemeenschap in vlam zetten in afwachting... Meer »

Roland en Karimoku Team opwaarts voor KF-10 Digitale Piano

Internationaal gerenommeerde Japanse meubelfabrikant Karimoku heeft samen met Roland aan het produceren van een piano kijkt elke duim zo kwistig als het klinkt.... Meer »