Studio Accessoires

Wij leveren alle soorten Opname toebehoren at Gear4music.com van toonaangevende fabrikanten zoals planeet Wave, AKG, Behringer, Byerdynamic en nog veel meer. Opnemen met een aantal van de laagst geprijsde accessoires in Groot-Brittannië , Gear4music.com is een muzikant op online superstore.

View All Information

Meest populaire Studio Accessoires

Eerste 17 producten weergegeven:

Over opname accessoires

Kopen opname toebehoren at Gear4music.com.com en kies uit een brede selectie van uitstekende waarde muzikale versnelling.

Opname accessoires kunnen spelen vele rollen binnen een moderne studio en essentieel zijn bij het toestaan van producenten en muzikanten te communiceren. Kabels en adapters kabel zijn cruciaal bij het toestaan van apparatuur om te worden aangesloten. We hebben een grote selectie van nuttige vakken zoals de DI box waarmee gitaristen en bassisten om er verbinding te onevenwichtig input in op een niveau evenwichtig mic input via een XLR-kabel om ruis en vervorming te minimaliseren.

Opname accessoires nieuws

Marshall versterkers Start platenlabel

De iconische Britse versterker-bedrijf heeft nu dook in de platenindustrie.... Meer »

DBX lancering CT3 en C2 kabel testen eenheden

DBX toevoegen de CT3 geavanceerde kabel testen en de C2 kabel testen eenheid om de... Meer »

Musikmesse 2016: AKG kondigen C7 condensator microfoon en K872 referentie Hoofdtelefoons

AKG door HARMAN debuut de C7 referentie condencer vocale microfoon en K872 verwijst naar de koptelefoon op Musikmesse 2016.... Meer »