Microfoon preamps

Microfoon preamps worden gebruikt in opnamestudio's te stimuleren en te verbeteren om de beste van het bij het opnemen van het signaal van een microfoon. Op Gear4music.com we hebben een brede selectie van microfoon preamps, dat zal u helpen om het recht geluid. Ook bevatten vele geavanceerde preamps compressoren, equalizers en andere effecten. De hoog aangeschreven Focusrite Octopre MK-II heeft VCA gebaseerde compressoren modelleren het karakter van hun beroemde rode 3.

View All Information

Microfoon preamps

Eerste 106 producten weergegeven:

Over Microfoon Pre-Amps

Als je net begint uit hebben we begroting preamps zoals de Behringer MIC100 buis of ART buis MP V3 die echte ventiel warmte en karakter voorzien van eenvoudige in- en uitgangen.

Voor de meer serieuze studio-omgeving hebben thuis of professioneel we een aantal dual, quad en 8 kanaal preamps beschikbaar van toonaangevende fabrikanten zoals TL Audio en universele Audio.

Microfoon Pre-Versterker nieuws

Focusrite ISA een analoge Preamp - 20% korting

Focusrite zijn het aanbieden van 20% korting op de ISA een microfoon preamp, slechts voor een beperkte tijd verkrijgbaar.... Meer »

10 vocale microfoons onder 100 pond

Of u een grote professionele PA-systeem, een middelgrote instellen of een kleine karaoke-avond, is er een microfoon voor u in onze gids voor begroting vocale microfoons.... Meer »

Digitale draadloze macht wordt geleverd aan de legendarische Shure SM58

Shure nieuwe digitale draadloze vocale microfoon systeem biedt intelligente digitale connectiviteit, audio kwaliteit en die beroemde SM58 vocale helderheid die wordt geleverd voor bijna een halve eeuw.... Meer »