Vleugelpiano's

Gear4music.com hebben een Digitale vleugelpiano voor elke smaak en budget, variërend van die ideaal voor de beginner of thuisgebruiker via professionele instrumenten van Roland en Yamaha. De digitale vleugelpiano echt een vleugje klasse aan elk huis of werkomgeving kunt toevoegen, en in tegenstelling tot het akoestische tegenhanger is, is bijna onderhoudsvrij - geen behoefte om te stemmen of hebben een jaarlijkse service!

View All Information

Meest populaire vleugelpiano's

Over Vleugelpiano 's

Digitale vleugelpiano zijn uitgegroeid tot een realistisch alternatief voor traditionele vleugelpiano's, zowel in de manier waarop zij voelen om te spelen en in het geluid geproduceerd. De grootste attractie van deze piano's is dat ze weinig of geen onderhoud vereisen, nog veel meer functies dan de conventionele vleugelpiano kunnen bieden.

Vleugelpiano nieuws

Roland GP607 digitale vleugel Ebbenhout /wit nu op voorraad

Combinatie van de voordelen van een akoestische geluid en de uitvoerbaarheid van de hedendaagse technologie, is de GP607 zeker brengen elegantie in overvloed aan elk huishouden... Meer »

Casiode GP-500 Celviano Grand Hybrid Digitale Piano bekroond met de titel "meest innovatieve en vertrouwde Piano producten voor 2016"

Barsten met een aantal geweldige functies, de Celviano Grand Hybrid biedt de speler ongeëvenaarde uitvoeringen en ongekende Toon... Meer »

Gear4music nu Casio Celviano GP-300 Grand Hybrid piano's

Een luxe digitale piano ontworpen om getrouw opnieuw het geluid van een grote akoestische piano, de Casio Celviano GP-300 is het perfecte hulpmiddel van meningsuiting voor de veeleisende pianist... Meer »