Digitale Piano & Keyboard Winkel

Digitale piano's en Keyboards hebben een impact op alle soorten muziek, van klassiek tot elektronisch.

View All Information

Meest populaire digitale piano en Keyboards

Meer informatie over Piano's & Keyboards

Omdat digitale piano's en keyboards afhankelijk zijn van sampling, kunnen ze een aantal andere instrumentgeluiden produceren. Zo kunnen muzikanten bijvoorbeeld kiezen uit instrumenten zoals fluiten, klavecimbels, strijkers en slagwerk, wat een digitale piano of een keyboard zeer veelzijdig maakt.

Een digitale piano biedt een zwaardere toets om het gevoel van een akoestische piano na te bootsen. Zo hebben bijvoorbeeld de toetsen van de Yamaha YDP140 Digitale Piano op de lagere noten een zwaardere toets, terwijl de hogere noten lichter zijn.

Voordelen van een digitale piano

Er zijn een aantal voordelen aan het bespelen van een digitale piano of keyboard in tegenstelling tot een akoestische versie. Ze hebben ingebouwde ritme mogelijkheden ter begeleiding van spelers. Bovendien hoeven ze nooit te worden gestemd, omdat een digitale piano geen snaren heeft, wat de eigenaars tijd en geld zal besparen.

Een digitale piano of keyboard laat de gebruikers ook profiteren van Musical Instrument Digital Interface (MIDI), wat betekent dat ze met andere instrumenten, computers en apparatuur kunnen communiceren, controleren en synchroniseren. Een voorbeeld van een keyboard met deze mogelijkheid is de M-Audio ProKeys Sono 88 Toetsen.

Een digitale piano is relatief goed draagbaar, aangezien ze kleiner en lichter zijn dan de traditionele piano's. Ook kunnen ze vaak gedeeltelijk worden ontmanteld om ze gemakkelijker te transporten. Gebruikers kunnen ook spelen zonder geluid te maken door koptelefoons te gebruiken.

Digitale Piano & Keyboard Nieuws

NAMM 2017: Kawai CN27, CN37 en ES110 digitale piano's

Beschikbaar voor orde nu op Gear4music, Kawaide CN27, CN37 en ES110 digitale piano's combineren een authentiek klassieke sfeer met een overvloed van hedendaagse raakt... Meer »

NAMM 2017: Korg Arp Odyssey, MS-20 Mini, Kronos, platina, TM-50

Met een scala aan nieuwe toevoegingen aan de line-up van hun 2017, Korg morsen de bonen op hun nieuwe vernieuwt, updates en producten die moeten worden weergegeven op de NAMM... Meer »

NAMM 2017: Casio lanceren de Privia PX-160 en Celviano AP-460 In Wit

Beschikbaar voor orde op Gear4music nu, zowel de gerespecteerde PX-160 en AP-460 bieden een aantal luxe tonale mogelijkheden voor de veeleisende muzikant.... Meer »

Roland GP607 digitale vleugel Ebbenhout /wit nu op voorraad

Combinatie van de voordelen van een akoestische geluid en de uitvoerbaarheid van de hedendaagse technologie, is de GP607 zeker brengen elegantie in overvloed aan elk huishouden... Meer »

Behringerde DeepMind 12 Synthesizer binnenkort te worden In voorraad

Aan het einde van februari 2017, Behringerde DeepMind 12 in voorraad aan Gear4music zal worden. Met een aantal spannende functies bereidt de synth te herdefiniëren van muziek.... Meer »

ROLIvan Seaboard RISE 25 nu verkrijgbaar bij 15% korting

ROLIvan Seaboard RISE 25 combineert moderne veelzijdigheid en met dynamische Toon.... Meer »

Korg kondigen dat vereerd Synth 'Wavestation' is nu beschikbaar voor iOS apparaten

Rechtstreeks uit de jaren 90, heeft de legendarische synth gekregen een moderne makeover zodat het veelzijdiger dan ooit... Meer »