Digitale Piano & Keyboard Winkel

Digitale piano's en Keyboards hebben een impact op alle soorten muziek, van klassiek tot elektronisch.

View All Information

Meest populaire digitale piano en Keyboards

Meer informatie over Piano's & Keyboards

Omdat digitale piano's en keyboards afhankelijk zijn van sampling, kunnen ze een aantal andere instrumentgeluiden produceren. Zo kunnen muzikanten bijvoorbeeld kiezen uit instrumenten zoals fluiten, klavecimbels, strijkers en slagwerk, wat een digitale piano of een keyboard zeer veelzijdig maakt.

Een digitale piano biedt een zwaardere toets om het gevoel van een akoestische piano na te bootsen. Zo hebben bijvoorbeeld de toetsen van de Yamaha YDP140 Digitale Piano op de lagere noten een zwaardere toets, terwijl de hogere noten lichter zijn.

Voordelen van een digitale piano

Er zijn een aantal voordelen aan het bespelen van een digitale piano of keyboard in tegenstelling tot een akoestische versie. Ze hebben ingebouwde ritme mogelijkheden ter begeleiding van spelers. Bovendien hoeven ze nooit te worden gestemd, omdat een digitale piano geen snaren heeft, wat de eigenaars tijd en geld zal besparen.

Een digitale piano of keyboard laat de gebruikers ook profiteren van Musical Instrument Digital Interface (MIDI), wat betekent dat ze met andere instrumenten, computers en apparatuur kunnen communiceren, controleren en synchroniseren. Een voorbeeld van een keyboard met deze mogelijkheid is de M-Audio ProKeys Sono 88 Toetsen.

Een digitale piano is relatief goed draagbaar, aangezien ze kleiner en lichter zijn dan de traditionele piano's. Ook kunnen ze vaak gedeeltelijk worden ontmanteld om ze gemakkelijker te transporten. Gebruikers kunnen ook spelen zonder geluid te maken door koptelefoons te gebruiken.

Digitale Piano & Keyboard Nieuws

Korg kondigen dat vereerd Synth 'Wavestation' is nu beschikbaar voor iOS apparaten

Rechtstreeks uit de jaren 90, heeft de legendarische synth gekregen een moderne makeover zodat het veelzijdiger dan ooit... Meer »

Rob Papen Releases nieuwe Predator 2 Synthesizer

Met duizenden nieuwe presets en een uitgebreid scala aan functies, de Predator 2 brengt volgende niveau geluidskwaliteit en door de gebruiker gedefinieerde audio manipulatie aan de onmiddellijke verwijdering van spelers... Meer »

Teenage Engineering onthullen een aantal Updates voor vlaggenschip Synthesizer OP-1

Met een nieuwe arpeggiator en synthesizer tot de beschikking van de gebruikers, verschillende gebruiker verzocht om updates bieden de speler met de veelzijdigheid van de meer dan ooit tevoren... Meer »

Akai lanceren MPK Mini MK2 Laptop productie toetsenbord in wit

Een beperkte tijd-editie van de Akai MPK Mini MK 2, de witte gelijkwaardig opereert als een oog springende alternatief dat ziet er zo goed als het klinkt.... Meer »

Casiode GP-500 Celviano Grand Hybrid Digitale Piano bekroond met de titel "meest innovatieve en vertrouwde Piano producten voor 2016"

Barsten met een aantal geweldige functies, de Celviano Grand Hybrid biedt de speler ongeëvenaarde uitvoeringen en ongekende Toon... Meer »

Gear4music nu Casio Celviano GP-300 Grand Hybrid piano's

Een luxe digitale piano ontworpen om getrouw opnieuw het geluid van een grote akoestische piano, de Casio Celviano GP-300 is het perfecte hulpmiddel van meningsuiting voor de veeleisende pianist... Meer »

Minster piano's verminderd met 10% als onderdeel van zwart Friday aanbiedingen op Gear4music

Naast een aantal andere zwart Friday deals die zijn uitgevoerd gedurende de week, kunt u maximaal £454 op Minster piano's... Meer »