Digitale Piano & Keyboard Winkel

Digitale piano's en Keyboards hebben een impact op alle soorten muziek, van klassiek tot elektronisch.

View All Information

Meest populaire digitale piano en Keyboards

Meer informatie over Piano's & Keyboards

Omdat digitale piano's en keyboards afhankelijk zijn van sampling, kunnen ze een aantal andere instrumentgeluiden produceren. Zo kunnen muzikanten bijvoorbeeld kiezen uit instrumenten zoals fluiten, klavecimbels, strijkers en slagwerk, wat een digitale piano of een keyboard zeer veelzijdig maakt.

Een digitale piano biedt een zwaardere toets om het gevoel van een akoestische piano na te bootsen. Zo hebben bijvoorbeeld de toetsen van de Yamaha YDP140 Digitale Piano op de lagere noten een zwaardere toets, terwijl de hogere noten lichter zijn.

Voordelen van een digitale piano

Er zijn een aantal voordelen aan het bespelen van een digitale piano of keyboard in tegenstelling tot een akoestische versie. Ze hebben ingebouwde ritme mogelijkheden ter begeleiding van spelers. Bovendien hoeven ze nooit te worden gestemd, omdat een digitale piano geen snaren heeft, wat de eigenaars tijd en geld zal besparen.

Een digitale piano of keyboard laat de gebruikers ook profiteren van Musical Instrument Digital Interface (MIDI), wat betekent dat ze met andere instrumenten, computers en apparatuur kunnen communiceren, controleren en synchroniseren. Een voorbeeld van een keyboard met deze mogelijkheid is de M-Audio ProKeys Sono 88 Toetsen.

Een digitale piano is relatief goed draagbaar, aangezien ze kleiner en lichter zijn dan de traditionele piano's. Ook kunnen ze vaak gedeeltelijk worden ontmanteld om ze gemakkelijker te transporten. Gebruikers kunnen ook spelen zonder geluid te maken door koptelefoons te gebruiken.

Digitale Piano & Keyboard Nieuws

Casio bundelen hun krachten met Mercury genomineerd voor een certificaat muzikant Laura Mvula voor muziekleraar of the Year Awards 2017

Toekenning van de leraar van de muziek van Classic FM het illustere worden ingesteld de grootste ooit, presentatie van de educatieve verdienste voor muziekdocenten uit heel Groot-Brittannië... Meer »

ROLI lancering Limited Time Offer

Kopen Seaboard RISE, krijgen een licentie van de Max ter waarde van $99.... Meer »

Korg lancering nieuwe Website

Korg onderwijs is gericht op gebruikers te voorzien van een informatieve en dynamische leerervaring... Meer »

Bekijk hoe Rihanna's Monte Neuble gebruikt vooraf toetsenborden In zijn leven Rig

Monte Neuble wordt beschreven met behulp van Advance Keyboard van Akai Pro's en VIP 2.0 onder weg.... Meer »

Nieuwe Roland digitale piano's zojuist aangekondigd

De nieuwe reeks van de digitale piano van Roland is aangekondigd.... Meer »

Gratis Eventide zwarthole VST voor Akai MPC en vooruitgangsgebruikers toetsenbord

Een extra-Terrestrial sonic dimensie toevoegen aan uw productie- en live performance met Eventidede zwarthole classic reverb effect in een nieuwe beperkte tijd aanbod.... Meer »

Gratis iPad met aankoop van de Roland-LX7-Digitale Piano

Roland beperkte tijdaanbieding verlengen tot en met 31 augustus 2016... Meer »