Piano's & Keyboards

Gear4music heeft een zeer breed assortiment Piano's en Keyboards, van grote merken zoals Yamaha en Casio, tot de voordelige Gear4music keyboards en piano’s.

View All Information

Meest populaire piano's en keyboards

Eerste 21 producten weergegeven:

Meer informatie over Piano's & Keyboards

Omdat digitale piano's en keyboards afhankelijk zijn van sampling, kunnen ze een aantal andere instrumentgeluiden produceren. Zo kunnen muzikanten bijvoorbeeld kiezen uit instrumenten zoals fluiten, klavecimbels, strijkers en slagwerk, wat een digitale piano of een keyboard zeer veelzijdig maakt.

Een digitale piano biedt een zwaardere toets om het gevoel van een akoestische piano na te bootsen. Zo hebben bijvoorbeeld de toetsen van de Yamaha YDP140 Digitale Piano op de lagere noten een zwaardere toets, terwijl de hogere noten lichter zijn.

Voordelen van een digitale piano

Er zijn een aantal voordelen aan het bespelen van een digitale piano of keyboard in tegenstelling tot een akoestische versie. Ze hebben ingebouwde ritme mogelijkheden ter begeleiding van spelers. Bovendien hoeven ze nooit te worden gestemd, omdat een digitale piano geen snaren heeft, wat de eigenaars tijd en geld zal besparen.

Een digitale piano of keyboard laat de gebruikers ook profiteren van Musical Instrument Digital Interface (MIDI), wat betekent dat ze met andere instrumenten, computers en apparatuur kunnen communiceren, controleren en synchroniseren. Een voorbeeld van een keyboard met deze mogelijkheid is de M-Audio ProKeys Sono 88 Toetsen.

Een digitale piano is relatief goed draagbaar, aangezien ze kleiner en lichter zijn dan de traditionele piano's. Ook kunnen ze vaak gedeeltelijk worden ontmanteld om ze gemakkelijker te transporten. Gebruikers kunnen ook spelen zonder geluid te maken door koptelefoons te gebruiken.

Digitale Piano & Keyboard Nieuws

Roland lanceren FA-07 Workstation en SE-02 analoge Synthesizer

De eerste vermeldingen van de synth van de Rolandde 'Toekomst opnieuw gedefinieerd', de FA-07 Workstation en de SE-02 Synthesizer beloven de gebruiker volledige expressie en onboard veelzijdigheid.... Meer »

ROLI Releases Seaboard blok en Touch blok MIDI Controller

Je hebt gezien ROLIvan Seaboard Grand en je heb gezien hun blokken-controllers... bereid je voor op het meest innovatieve koppelen deze zomer.... Meer »

Roland en Karimoku Team opwaarts voor KF-10 Digitale Piano

Internationaal gerenommeerde Japanse meubelfabrikant Karimoku heeft samen met Roland aan het produceren van een piano kijkt elke duim zo kwistig als het klinkt.... Meer »

Moog kondigen beperkt latere 37 CV analoge Synthesizer

Een herinterpretatie van zijn voorganger, de Moog latere 37 CV analoge Synth bouwt voort op een cumulatieve inspanning tussen Moog en de mensen die ze spelen.... Meer »

Behringer Compact, drie Octave DeepMind 6 Synth onthullen

Nieuws is voortgekomen uit de Superbooth die Behringer zal de invoering van hun gloednieuwe diepe gedachten 6, een kleinere, meer gecondenseerde versie van zijn grote broer DeepMind 12... Meer »