Digitale Piano & Keyboard Winkel

Digitale piano's en Keyboards hebben een impact op alle soorten muziek, van klassiek tot elektronisch.

View All Information

Meest populaire digitale piano en Keyboards

Eerste 24 producten weergegeven:

Meer informatie over Piano's & Keyboards

Omdat digitale piano's en keyboards afhankelijk zijn van sampling, kunnen ze een aantal andere instrumentgeluiden produceren. Zo kunnen muzikanten bijvoorbeeld kiezen uit instrumenten zoals fluiten, klavecimbels, strijkers en slagwerk, wat een digitale piano of een keyboard zeer veelzijdig maakt.

Een digitale piano biedt een zwaardere toets om het gevoel van een akoestische piano na te bootsen. Zo hebben bijvoorbeeld de toetsen van de Yamaha YDP140 Digitale Piano op de lagere noten een zwaardere toets, terwijl de hogere noten lichter zijn.

Voordelen van een digitale piano

Er zijn een aantal voordelen aan het bespelen van een digitale piano of keyboard in tegenstelling tot een akoestische versie. Ze hebben ingebouwde ritme mogelijkheden ter begeleiding van spelers. Bovendien hoeven ze nooit te worden gestemd, omdat een digitale piano geen snaren heeft, wat de eigenaars tijd en geld zal besparen.

Een digitale piano of keyboard laat de gebruikers ook profiteren van Musical Instrument Digital Interface (MIDI), wat betekent dat ze met andere instrumenten, computers en apparatuur kunnen communiceren, controleren en synchroniseren. Een voorbeeld van een keyboard met deze mogelijkheid is de M-Audio ProKeys Sono 88 Toetsen.

Een digitale piano is relatief goed draagbaar, aangezien ze kleiner en lichter zijn dan de traditionele piano's. Ook kunnen ze vaak gedeeltelijk worden ontmanteld om ze gemakkelijker te transporten. Gebruikers kunnen ook spelen zonder geluid te maken door koptelefoons te gebruiken.

Digitale Piano & Keyboard Nieuws

Moog introduceren Model 15 App

Moog heeft onthuld hun allereerste modulaire synth-app uitsluitend voor iOS apparaten.... Meer »

Akai release VIP 2.0

Revolutionaire update voor Akai Advance toetsenborden.... Meer »

Moog wilt uw geluiden voor globale Synthesizer Project

Moog en geluid-kunst ontwerper Yuri Suzuki beroep doen op in uw hulp een unieke wereldwijde synthesizer om project te maken voor audio representaties van culturen over de gehele planeet.... Meer »

Gratis Yamaha Montage evenement op Gear4music

De kans hebben om testrit de nieuwe Yamaha Montage synth en maak kans op een OORWOORD op het evenement van de Yamaha Montage op Gear4music op 28.4.16.... Meer »

Novation lanceren Control XL opent tot andere DAWs

Populaire controller nu compatibel met Cubase, Logic en Pro Tools.... Meer »

Nord Electro 5 OS Update aangekondigd

Nord heeft updates bekend voor de Electro 5 met fixes en een nieuwe functie waardoor het gebruik van een externe expressiepedaal waarmee paramters in de split-modus.... Meer »

Musikmesse 2016: Casio GP-400 Grand Hybrid Piano gelanceerd

Casio repliceren de vleugelpiano spelen ervaring in de nieuwe GP-400 Grand hybride digitale piano.... Meer »