Cajons te koop op Gear4music.com

De Cajon is hard op weg om een van de meest populaire percussie instrumenten te worden in de hedendaagse uiteenlopende muziekscène, maar er wordt gedacht dat het oorspronkelijk rond de kust van Peru, in de vroege 19e eeuw, ontwikkeld is. Cajons zijn perfect om te gebruiken voor Latijns- en Wereld muziek, of voor die 'unplugged' akoestische optredens en buitenoptredens.

View All Information

Meest populaire Cajons

Eerste 25 producten weergegeven:

Cajon accessoires & Hardware

Eerste 84 producten weergegeven:

Over Cajons

De Cajon drum is een eenvoudig instrument met een complexe geluid. Sommige mensen geloven dat de Cajon afkomstig van het gebruik is van de scheepvaart kratten als geimproviseerde percussie-instrumenten. Vanuit deze nederige begin is de Cajon nu een enorm populair instrument gevonden in veel verschillende soorten muziek.

De Cajon maakt verschillende geluiden afhankelijk van waar en hoe het wordt getroffen - alles van een diep bass-geluid tot een scherpe snare effect. Of het verstrekken van de gehele ritmesectie of handelend als onderdeel van een bredere ensemble de Cajon is een krachtig instrument in handen van zowel beginners als experts.

Voor de Cajon zijn spelers er geen regels. Een beginner kan gemakkelijk coax uit een goed ritme van de drum, maar in de handen van een deskundige de Cajon produceert een rijke, resonant en complexe geluid. Met een beetje oefening kan elke beginner beginnen te beheersen de subtiliteiten van de Cajon!

Cajon nieuws

Ruach muziek vernieuwde assortiment kennismaken met Gear4music

Met een scala van instrumenten die betrekking hebben op verschillende delen van de percussieve spectrum, Ruach de lat en zichzelf als de nieuwe industrie standaard ingesteld.... Meer »

Gear4music nu kous SJC aangepaste Drums

Gear4music zijn de enige Europese verdeler van de Massachusetts gebaseerd merk SJC aangepaste drums en zijn nu een verscheidenheid van verschillende producten tricotst.... Meer »

NAMM 2016: Roland Reveal hybride Instrument EG-10 EL Cajon

De invoering van de innovatieve elektronische gelaagde cajon van Roland.... Meer »