PA Luidsprekers

Gear4Music.com

PA Luidsprekers zijn een essentieel onderdeel van elk live geluid instelling die betrouwbare geluid versterking en productie bij optredens, evenementen en presentaties bieden. Moderne PA Luidsprekers variëren aanzienlijk in hun design, met een breed scala aan verschillende modellen vervaardigd om te voorzien in verschillende toepassingen, locaties en gebruikers. View All Information

Meest populaire Live-speakers

Gerelateerde PA speaker nieuws

PA speakers zijn een fundamenteel deel van een Live locatie. Zij helpen het publiek horen hun favoriete bands, artiesten, openbare speakers en meer. Met een brede selectie van PA speakers van enkele van de grootste merken zoals Yamaha, Behringer, Mackie, QTX, QSC en nog veel meer, met inbegrip van Gear4music van Subzero PA's die bieden super waarde voor hun geld.

De Mackie Thump is één van de meest populaire keuzen voor PA speakers in het bereik beschikbaar op Gear4music.com vanwege de draagbaarheid en gemakkelijk te gebruiken functies.

Het bereik van de QSC is een exclusieve merk van Gear4music en alleen kan hier worden gevonden.

PA Speakers News

QSC introduceren hun volgende generatie K.2 serie speakers

Voortbouwend op eerdere sucssesses, QSCde K.2 bereik effenen de weg binnen het domein van de speaker technologie, diverse innovatieve functies gooien in de mix... Meer »

QSC TouchMix digitale Mixer en K-serie speakers beschikken In de wereld Record op Mt Everest

Ruige QSC PA systeemfuncties in het breken van het wereldrecord optreden op de Mount Everest.... Meer »

NAMM 2016: PreSonus onthullen drie nieuwe producten

De invoering van de gloednieuwe ULT PA speaker bereik, Studio 192 mobiele USB-Interface en Studiolive AVB Mix systemen.... Meer »