PA systeemen

PA systemen bieden de complete oplossing voor uw live optreden of evenement versterken door met inbegrip van een speakersysteem met gecompenseerde versterking en mixen mogelijkheden.

View All Information

Meest populaire PA Gear

PA systeemeninformatie

PA systeemen zijn cruciaal voor veel muzikanten-ze zijn het laatste element in een levende tuig, rekening houdend met de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van geluid gereproduceerd. Hoe hoger de wattage de harder en meer krachtige zal ze klinken.

speakers en PA pakketten, zoals de Yamaha Stagepas 300 of Behringer Europort, verschillen in gemeten in watt vermogen, en kunnen dat beide actief zijn, zoals de Mackie Thump serie, of passieve –passive speakers, zoals de Peavey Messenger bereik, vereisen een externe versterker ter bevordering van het signaal.

speaker systeem nieuws

SubZero SZPA-P10X batterij aangedreven draagbare PA-systeem uit nu

Het aanbieden van ongeëvenaarde flexibiliteit en draagbaarheid, de SZPA-P10X-batterij aangedreven PA blinkt uit in omgevingen waarin macht niet altijd een onmiddellijke luxe is.... Meer »

Musikmesse 2016: Roland kondigen Cube Street Ex PA Pakket, Drum-Triggers en V-Drum uitbreiding Pads

Roland heeft een vlot van nieuwe producten voor Musikmesse 2016, met inbegrip van de Cube Street Ex PA Pakket uitgebracht en FD-9 en KT-9 drum-triggers en CY - 12 C pack.... Meer »