PA systeemen

PA systeemen op Gear4music zijn een van de grootste bereiken beschikbaar online, met PA versnelling van de gerenommeerde merken van de wereld zoals Yamaha, Behringer, Mackie en Peavey.

View All Information

Meest populaire PA Gear

PA systeemeninformatie

PA systeemen zijn cruciaal voor veel muzikanten-ze zijn het laatste element in een levende tuig, rekening houdend met de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van geluid gereproduceerd. Hoe hoger de wattage de harder en meer krachtige zal ze klinken.

speakers en PA pakketten, zoals de Yamaha Stagepas 300 of Behringer Europort, verschillen in gemeten in watt vermogen, en kunnen dat beide actief zijn, zoals de Mackie Thump serie, of passieve –passive speakers, zoals de Peavey Messenger bereik, vereisen een externe versterker ter bevordering van het signaal.

speaker systeem nieuws

Musikmesse 2016: Roland kondigen Cube Street Ex PA Pakket, Drum-Triggers en V-Drum uitbreiding Pads

Roland heeft een vlot van nieuwe producten voor Musikmesse 2016, met inbegrip van de Cube Street Ex PA Pakket uitgebracht en FD-9 en KT-9 drum-triggers en CY - 12 C pack.... Meer »

Musikmesse 2016: De invoering van de JBL EON een lineaire Array PA systeem

JBL introduceert hun wereldklasse geluid in een compact alles-in-één-systeem met een mixer, evenals bluetooth-opties voor audio streaming.... Meer »