Power Amps

Een Power Amp zet een kleine audio signaal in een veel grotere uitvoer, evenals op passieve speakers van stroom wordt voorzien. In het algemeen, power versterkers zijn aangewezen als de laatste versterker in een keten en vereisen de meeste aandacht voor energie-efficiëntie. Met een aantal van de laagst geprijsde power versterkers in Groot-Brittannië , Gear4music.com is een muzikant op online superstore.

View All Information

Meest populaire eindversterkers

Eerste 15 producten weergegeven:

Over power versterkers

De kwaliteit van hun circuits is beschreven in termen van klasse, bijvoorbeeld de klasse H Electrovoice CP2200 levert hoge output met lage vervorming op een efficiëntere wijze dan andere versterkers.

Meestal gebruikt met passieve speakers en een mixer, we hebben een uitgebreide selectie van power versterkers van pre versterkers aan de convertors van toonaangevende fabrikanten zoals Peavey, Behringer, kunst en Yamaha.

Power Versterker nieuws

Phonic Audio producten nu uitsluitend voorradig door Gear4music

Phonic Audio producten nu uitsluitend voorradig door Gear4music... Meer »

Focusrite, Novation en KRK Prijs Drops - alle die eindigde op 28 februari!

Bespaar op geselecteerde Focusrite, Novation en KRK vistuig, aanbiedingen beschikbaar slechts voor een beperkte tijd verkrijgbaar.... Meer »

Native Instruments Machine Studio gelanceerd

Native Instruments heeft aangekondigd de release van de Maschine Studio, een computer gebaseerde productie-werkstation dat net zo goed voor professionele uitvoeringen werkt.... Meer »