Live Microfoons

Live microfoons op Gear4music zijn geschikt voor elke op podium toepassing. We hebben ook een aantal draadloze microfoons beschikbaar, inclusief onze eigen uitstekende waarde oplossing de WM-333B, zowel als die van de toonaangevende merken zoals Sony en Audio Technica.

View All Information

Meest Populaire Live Microfoons

Eerste 21 producten weergegeven:

Over Microfoons

Dynamische microfoons kunnen voor vocale optreden worden gebruikt, zoals de Sennheiser e8 serie, en ook met instrumenten, zoals de Shure SM57. Ze zijn veelzijdig en ideaal voor algemene doeleinden gebruik, relatief stevige, veerkrachtige bij ruwe behandeling en tolerant voor hoge volumes.

Om drums op het podium te kunnen versterken is een combinatie van condensor en dynamische mics vereist - we hebben een assortiment van multi microfoon paketten op voorraad van merken zoals Samson en Electro-Voice er geschikt voor.

Microfoon Nieuws

Rode Mics kondigen herontwerp van 3 Top producten

Drie van Rodede staan uit opname accessoires upgrades worden gegeven.... Meer »

Shure vieren 75 jaar van de Unidyne!

75 jaar geleden, werd de Shure Unidyne microfoon geboren. Zelfs als u de naam niet erkennen, zult u zeker het uiterlijk van deze iconische mic erkennen.... Meer »

De blauwe Microfoons 'Hampton' zoekt naar nieuwe naam

Eerder dit jaar op de NAMM Show, blauwe Microfoons onthulde een kleine-membraan condensator microfoon, geven de tijdelijke naam van 'Hampton'.... Meer »