PA en Live Geluid

Live geluid en PA-apparatuur is een van onze specialiteiten - wij bieden sommige grote waarde complete pakketten met alles wat u nodig heeft om gehoord te worden, inclusief speakers, aangedreven mixer, kabels en microfoons. Of u naar een goedkope vocale microfoon, of professionele koptelefoons of luidsprekers zoekt, kunnen wij u helpen, met volledige PA rig beschikbaar met inbegrip van een draagbare 100W systeem.

View All Information

Meest Populaire Live Apparatuur

PA Apparatuur Informatie

Waar moet u op letten bij het kopen van een PA Speaker?

Kracht is een groot probleem om te overwegen vóór de aankoop van een PA luidspreker. In het algemeen, hoe meer watt een luidspreker heeft, hoe luider het volume is dat het kan produceren. Degenen die hopen om de luidsprekers te gebruiken voor een akoestische instrument of voor zang om hoorbaar te zijn boven een drumstel, moeten waarschijnlijk kijken naar modellen met 200 watt en een continu vermogen per zijde. En degenen die geen dergelijk niveau van volume vereisen, kunnen het doen met minder.

Grootte is ook een belangrijke factor. Een HF compressie driver of 12-inch low-mid stuurprogramma's en piezo hoorn zijn geschikt voor mensen die de luidsprekers gebruiken voor zang of instrumenten die niet veel lage frequentie hebben, hoewel 200 tot 300 watt vermogen nodig zal zijn om het geluid boven het geluid van een volledige band te laten komen. Voor laagfrequente instrumenten en koperblazers zijn een 15-inch lage-midden stuurprogramma en een one-inch HF compressie driver met ten minste 300 watt output beter om te gebruiken. Een subwoofer zal vereist zijn voor degenen die meer bass frequentie nodig hebben. Wij leveren PA systeemen van de toonaangevende fabrikanten zoals Yamaha met de 300 StagePas, of de Fender Passport PA-systeemen. Wij hebben ook een voorraad van actieve luidsprekers zoals het populaire Mackie Thump assortiment, en passieve systeemen van merken zoals Electro-Voice.

Ons assortiment omvat luidspreker vermogen oplossingen inclusief Soundcraft aangedreven mixers en vermogen versterkers door Peavey. Met een groot assortiment aan podium verlichting en effecten, kan Gear4music.com u helpen om een complete live set-up samen te stellen voor minder geld dan u denkt.

PA Apparatuur Nieuws

SubZero SZPA-P10X batterij aangedreven draagbare PA-systeem uit nu

Het aanbieden van ongeëvenaarde flexibiliteit en draagbaarheid, de SZPA-P10X-batterij aangedreven PA blinkt uit in omgevingen waarin macht niet altijd een onmiddellijke luxe is.... Meer »

Musikmesse 2016: Roland kondigen Cube Street Ex PA Pakket, Drum-Triggers en V-Drum uitbreiding Pads

Roland heeft een vlot van nieuwe producten voor Musikmesse 2016, met inbegrip van de Cube Street Ex PA Pakket uitgebracht en FD-9 en KT-9 drum-triggers en CY - 12 C pack.... Meer »

Musikmesse 2016: De invoering van de JBL EON een lineaire Array PA systeem

JBL introduceert hun wereldklasse geluid in een compact alles-in-één-systeem met een mixer, evenals bluetooth-opties voor audio streaming.... Meer »

QSC TouchMix digitale Mixer en K-serie speakers beschikken In de wereld Record op Mt Everest

Ruige QSC PA systeemfuncties in het breken van het wereldrecord optreden op de Mount Everest.... Meer »

Musikmesse 2016: KORG til de klep op de StageMan 80

KORG heeft opgeheven het deksel op een nieuwe multi-functionele en zeer draagbare PA-versterker.... Meer »