Verlichting & stadium

Stage Lighting en effecten worden gebruikt voor het maken van een stemming, gevoel of opwinding binnen een performance. U kunt met de juiste verlichting en de gevolgen van het publiek zintuigen van invloed zijn op en hun emoties oproepen. Van roken machines te DMX controllers, en PAR LED blikjes aan strobe, wat u zoekt kunnen wij helpen.

View All Information

Verlichting Bestsellers

Eerste 18 producten weergegeven:

Over Stage Lighting & effecten

Op Gear4music.com we begrijpen dat er veel verschillende dingen die mensen willen bereiken met verlichting-dat is waarom we dergelijke een brede selectie van fase verlichting & effecten van toonaangevende fabrikanten zoals Prolight en iSolution voorraad.

Stage Lighting & effecten nieuws

Stone Deaf FX voeren hun nieuwe gamma van de versterkers

Beschikbaar voor aankoop nu op Gear4music, Stone Deafde gloednieuwe reeks versterkers geven de modern player een aantal tonale opties en maten om te verkennen!... Meer »

Seymour Duncan onthullen hun Active/Passive dualiteit pick-up

Nemen van de beste eigenschappen van active en passieve pick-ups, hen samenvoegen in één veelzijdige bestelwagen, dualiteit biedt de speler een veelzijdige keuze aan tinten.... Meer »

Exclusieve SJC kleur Rush Sets en Ltd. Ed. Snares op Gear4music

Op maat gemaakt en resoluut aangepaste, SJC leveren de goederen opnieuw met sommige exclusieve aanbiedingen die alleen beschikbaar voor Gear4music zijn. Mis dit niet!... Meer »