Verlichting & stadium

Stage Lighting en effecten worden gebruikt voor het maken van een stemming, gevoel of opwinding binnen een performance. U kunt met de juiste verlichting en de gevolgen van het publiek zintuigen van invloed zijn op en hun emoties oproepen. Van roken machines te DMX controllers, en PAR LED blikjes aan strobe, wat u zoekt kunnen wij helpen.

View All Information

Verlichting Bestsellers

Over Stage Lighting & effecten

Op Gear4music.com we begrijpen dat er veel verschillende dingen die mensen willen bereiken met verlichting-dat is waarom we dergelijke een brede selectie van fase verlichting & effecten van toonaangevende fabrikanten zoals Prolight en iSolution voorraad.

Stage Lighting & effecten nieuws

Tanglewoodvan Sundance Performance Pro serie op Gear4music

Melding van traditie met moderne fabricagetechnieken, Tanglewoodde Sundance Performance Pro serie bieden de speler unieke Toon met een kenmerkende persoonlijkheid.... Meer »

Liverpool hulde aan cruciale Beatles-Album

In een drie weken viering extravaganza, zal de stad van Liverpool betalen testament naar het legendarische album van de Beatles 'Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band'... Meer »

Pink Floyd om herdenkingsmunten Vinyl Release op Werelddag van de Record

Op 22 April, Pink Floyd zal het vrijgeven van een ongehoord versie van de iconische klassieke 'Interstellar Overdrive' in de viering van de Werelddag van de record... Meer »