Verlichting & stadium

Stage Lighting en effecten worden gebruikt voor het maken van een stemming, gevoel of opwinding binnen een performance. U kunt met de juiste verlichting en de gevolgen van het publiek zintuigen van invloed zijn op en hun emoties oproepen. Van roken machines te DMX controllers, en PAR LED blikjes aan strobe, wat u zoekt kunnen wij helpen.

View All Information

Verlichting Bestsellers

Over Stage Lighting & effecten

Op Gear4music.com we begrijpen dat er veel verschillende dingen die mensen willen bereiken met verlichting-dat is waarom we dergelijke een brede selectie van fase verlichting & effecten van toonaangevende fabrikanten zoals Prolight en iSolution voorraad.

Stage Lighting & effecten nieuws

Roland lanceren spel-veranderende SPD::ONE percussie bereik

Het bereik SPD::ONE vertoont gebouwd ter aanvulling van de moderne percussieve muzikant, volledige veelzijdigheid en flexibiliteit in het gezicht van liveoptreden.... Meer »

TC Electronic lanceert Hall of Fame 2 Reverb pedaal

Voortbouwend op het succes van de befaamde Hall of Fame Reverb pedaal, de tweede tranche van TC Electronic ziet een veel meer verfijnde en moderne weergave.... Meer »

Novationvan Circuit Groovebox ontvangt Firmware Update 1.5

Novationvan Circuit Groovebox is nu expressiever dan ooit, met nieuwe firmware verlenen spelers spannende nieuwe updates ter verbetering van hun spelen ervaren... Meer »