Orkestrale Instrumenten Winkel

Orkestrale Instrumenten maken deel uit van onze meest populaire assortimenten op Gear4music. We hebben onze eigen reeks betaalbare orkestrale instrumenten sinds jaren ontwikkelt, inclusiefsaxofoons en fluiten, Euphoniums en Franse hoorns , evenals contrabassen en violen.

View All Information

Meest populaire orkestrale instrumenten

Eerste 24 producten weergegeven:

Orkestrale Instrumenten Info

Soorten klarinetten

Er zijn drie belangrijke soorten klarinet, Bes, Alt en Bas. De Bes-klarinet is de meest algemeen gespeelde van de drie en is misschien degene waar het eerst aan gedacht wordt wanneer het woord klarinet wordt gezegd. Het wordt over het algemeen beschouwd als een goed instrument om mee te beginnen bij het leren van de klarinet, met zijn grootte die geschikt is voor beginners. Zodra iemand geleerd heeft om één soort klarinet te bespelen, is het over het algemeen relatief gemakkelijk om één van de andere soorten aan te leren.

Soorten trompetten

Ze variëren in grootte, vorm, lengte en ventielen, en ze hebben allemaal hun eigen authentieke en gemakkelijk te onderscheiden geluid. Kornetten staan bijvoorbeeld bekend om een veel vollere, rijkere en zachter geluid te bieden dan andere soorten trompetten, waarvan vele scherper en luider klinken.

Een andere factor die meespeelt is het niveau van de speler, aangezien een bugel bijvoorbeeld meer geschikt is voor meer geavanceerde muzikanten. Door te kijken naar de specificaties van de verschillende trompetten kan studenten of jongere spelers helpen om te beslissen welk instrument het meest geschikt voor hen is.

Orkestrale Instrumenten Nieuws

Yamaha YSV-104 eerste stille viool functie SRT Power systeem

Yamahade nieuwste binnenkomst in de wereld van stille violen maakt gebruik van een staat-van-de - art SRT Power System te verbeteren en te maximaliseren uw Toon in een praktijk-omgeving... Meer »

Gear4music bezitten een van de laatste Yamaha Xeno YTR trompetten

De Yamaha Xeno YTR-8335RS 25th Anniversary Model trompet blijft momenteel één van de laatste modellen die momenteel beschikbaar voor aankoop in Europa zijn.... Meer »

NAMM 2017: B en S MBX3 erfgoed trompetten/Challenger trompetten

B en S kondigen de release van hun professionele kwaliteit MBX3 trompetten, vakkundig ontworpen en een streling voor het oor, de MBX3 brengen messing spelen naar nieuwe hoogten van de gevonden... Meer »

Gear4music nu Hidersine

Hidersine orkestrale instrumenten worden beschouwd als 'het hoogtepunt van het veld'.... Meer »