DISC Focusrite Scarlett 2i2 (2de Gen) bundel controleren

 • Video 1
 • Video 2
211,00 287,00 (inclusief BTW @ 21%)

Dit product is momenteel niet te koop

 • 2 in / 2 uit USB Digitale Audio-Interface.
 • Nieuwe Super Low Latency Performance.
 • Sample Rate tot 192 kHz.
 • XLR/Line Combo-ingangen.
 • Omvat Denon DN-304SAM Active monitoren

DISC Focusrite Scarlett 2i2 (2de Gen) bundel controleren

- productomschrijving:
De Focusrite Scarlett 2i2 (2de gen) is een 2 in / 2 uit USB audio-interface ontworpen voor digitale opname toepassingen, met twee Scarlett Mic/Instrument preamps en USB bus power. De Scarlett 2i2 (2de gen) verbetert elk aspect van het origineel van de Scarlett 2i2 ontwerp met super lage latentie, nieuwe metaal krijgen controles en een verbeterde vormgeving. Het voorpaneel voorzien van twee combinatie ingangen met natuurlijke klinkende Scarlett microfoon preamps, zodat u record vocalen en instrumenten met gemak. Met zijn slanke en compacte vormgeving is de Scarlett 2i2 ideaal voor thuisstudio gebruik en draagbare toepassingen gelijk. Deze bundel bevat ook een paar Denon DN-304SAM studio monitoren.

Speciale aanbieding - Focusritevan collectieve Plug-In brengt maandelijks plug-in aanbiedingen aan alle geregistreerde klanten van om het even welk Focusrite product.

Artikelnummer: 76978

Volledige productomschrijving weergeven

Volledige beschrijving

Volledige productomschrijving weergeven

Speciale aanbieding - Plugin collectief

Vanaf September 2016, Focusrite geven klanten een kans om het verkrijgen van een GRATIS of zwaar plug-in voorzien van elke maand. De plug-in op aanbod verandert elke maand en het aanbod zal duren voor 12 maanden. To claim uw plug-in, registreert u zich simpelweg uw product met Focusrite en de plug-in zal vervolgens worden automatisch geleverd aan uw geregistreerde rekening. Raadpleeg voor meer informatie de promotieaanbieding pagina.

Focusrite Scarlett 2i2 (2de Gen)

De Focusrite Scarlett 2i2 (2de Gen) beschikt over alles wat u nodig om te zetten van uw computer in een digitale opname-oplossing, verbetering van het oorspronkelijke ontwerp om maximale audio kwaliteit en uitvoeringen te leveren. De interface beschikt over een 2 in / 2 out configuratie, beschikt over twee combinatie ingangen die het mogelijk maken om verbinding te maken met zowel de microfoon en de instrumenten. De nieuw ontworpen instrument-ingangen geven u de mogelijkheid om opnemen tussenkomst instrument zelfs de meest veeleisende gitaar pick-ups. De twee 1/4 '' gebalanceerde jack-uitgangen kunt u studio monitoren uw interface verbinden voor mixen en masteren van doeleinden. Er is ook een 48V fantoomvoeding schakelaar waarmee u verbinding maken en macht condensator microfoons, perfect voor het opnemen van studio-kwaliteit zang.

De Scarlett 2i2 is verbeterd vertienvoudigd met allerlei nieuwe functies en functies die het verbeteren van uitvoeringen en audio kwaliteit. Een van de meest opvallende upgrades is de nieuwe super lage latentie performance. De Super lage retourvlucht latentie verbetert uitvoeringen en efficiëntie door het minimaliseren van de delay tussen het oorspronkelijke signaal en het verwerkte signaal op uw computer. Dit staat voorop bij het opnemen van zang of instrumenten, want het geeft je de mogelijkheid om opnemen signalen zo dicht mogelijk bij real-time is mogelijk.

De Scarlett 2i2 opereert nu in een monster stem tot 192kHZ voor maximale audio kwaliteit, perfectioneren voor het vastleggen van hoge kwaliteit opnemen van zowel microfoons en instrumenten. De Scarlett Mic Preamp is ook verbeterd met een meer zelfs winst structuur, waardoor u nauwkeurig instellen uw niveaus, het stroomlijnen van uw workflow. Bovendien, Focusrite analoge protection circuit voor zowel de input en de output bestrijding tegen ongewenste piekspanning heeft opgenomen.

Nieuwe bundel van de Software

De Scarlett 2i2 beschikt ook over een nieuwe bundel van de software, u voorzien van alles wat die u wilt opnemen, bewerken en mengen van uw opnamen. De nieuwe bundel van de software omvat: Red 2 & 3 Plug-in Suite, Softube tijd en Tone Pakket, Ableton Live Live muziek maken van software, verlicht Novation Bass Station VST met AU Plugin-synthesizer, 2GB van Loopmasters geluiden en samples plus Pro tools eerste (eerste Focusrite Creative Pack). Deze softwarebundel biedt u alles wat u nodig hebt u aan de slag out of the box. De toevoeging van de Pro Tools eerste (eerste Focusrite Creative Pack) wordt toegevoegd aan de functionaliteit, waardoor u met de Pro Tools eerste software en 12 gratis plug-ins.

Een van de meest over het hoofd gezien functies van deze Audio-Interface is het compacte formaat en lichtgewicht chassis, maken van de interface zeer draagbaar. Met zijn draagbare ontwerp die de Scarlett 2i2 kan gemakkelijk worden transportd in een rugzak of andere koffer, zodat u kunt uw interface gebruiken waar u ook bent. Dit kan nuttig zijn om samen te werken met andere muzikanten die niet dezelfde apparatuur als u wellicht, of voor opname op verschillende plaatsen van uw home studio. Installatie is eenvoudig, gewoon de Scarlett 2i2 aansluit op uw computer via de USB-kabel en start de opname, eliminerend de behoefte aan overmatig insteltijden en externe voedingen.

De interface zelf is opgebouwd uit een rood geanodiseerd aluminium unibody chassis voor maximale duurzaamheid evenals op zoek zeer stijlvol. Monitoring en niveau control verloopt via het voorpaneel controles met een grote monitor/Hoofdtelefoon niveau wijzerplaat plus afzonderlijke besturingselementen voor zowel de microfoon- en instrument-ingangen. De achterzijde van de interface beschikt over 2 monitor-uitgangen (RCA phono) voor het aansluiten van studio monitoren voor monitoring applicaties.

Denon DN-304SAM Active monitoren

De Denon DN-304SAM systeem is opgebouwd uit twee akoestisch-inert MDF klankkasten, elk in combinatie met een 4'' polypropyleen beklede woofer en een 1'' ferrofluid-gekoelde tweeter gemonteerd op een propriëtaire waveguide. De linker speaker bevat de systemen stereo versterker, gebruik makend van klasse A / B het platform bieden uitzonderlijke knippen stahoogte en leveren uitstekende geluidskwaliteit met 20 watt per kanaal. Deze monitoren kunnen u snel aanvullende audio bronnen aansluiten, terwijl een gemonteerde Hoofdtelefoonaansluiting vooraan privé luisteren maakt snel en eenvoudig.

'' Met hun compacte ontwerp en krachtige uitvoer, de DN304SAM levert een niveau van akoestische uitvoeringen die perfect is voor vergaderzalen, educatieve instellingen, detailhandel en media productie controle. Deze toepassingen behoefte hebben aan uitvoeringen veel verder dan wat men van een conventionele consument speaker krijgen kan, en de DN304SAM levert.'' -Costa Lakoumentas, Senior VP bij Denon Professional.

Focusrite Scarlett 2i2 functies

 • Twee natuurlijke klinkende Scarlett microfoon preamps met veel zelfs krijgen
 • Twee nieuw ontworpen instrument-ingangen, ontworpen voor serieus hete pick-ups
 • Toonaangevende conversie en sample rates tot 192kHz/24 stuks
 • Een Hoofdtelefoon-uitgang met gain control
 • Super lage latentie voor het gebruik van uw plug-ins in real time zonder de behoefte aan DSP
 • Professionele studio monitor met twee 1/4 '' gebalanceerde jack-uitgangen aansluiten
 • Compact en stevig genoeg om overal
 • Aangedreven door USB, zodat u niet hoeft te dragen een netkabel
 • Includes Pro Tools | Eerste Focusrite creatief pak en Ableton Live Live Lite
 • Alle extra software en lussen u wilt beginnen met opnemen

Systeemvereisten

 • Mac OS X Yosemite, EL Capitan
 • Windows 8.1, Windows 7, Windows 10

Opmerking: Scarlett 2i2 (2de Gen) is klasse compatibel op Mac, stuurprogramma vereist zal zijn voor PC
Uw bestelling kan worden geleverd met een adaptorstekker
Sommige elektrische artikelen in uw order kunnen een Britse stekkeraansluiting hebben. Een geschikte stekkeradapter conversie zal worden meegestuurd indien nodig, natuurlijk kostenloos.