Audio Editing Software

Audio Editing Software kan worden gebruikt op een aantal gebieden varierend van muziek Mastering, Audio-visuele en ADR. Audio bewerken pakketten worden geleverd met verschillende functies varierend van nuttig utility tools voor het trimmen en bewerken van audio-bestanden, op creatieve effecten suites voor audio manipulatie en mengen.

View All Information

Audio Editing Software

Eerste 39 producten weergegeven:

Over het bewerken van Software

Sound Editing Software is een term gebruikt om computerprogramma's gebruikt voor post-productie renderings van digitale audio of bewerken van audio segmenten. Het proces gaat om het creeren van een definitieve mix of bewerken van een track, klaar voor moeten worden genomen om het master opslagapparaat. Dit proces kan betrekking hebben op bewerken verdwijnt, volume normaliseren en stuiteren van het spoor naar de definitieve indeling. Hulpprogramma's zoals Steinberg's Wavelab wordt als bedrijfsstandaard gebruikt en biedt dezelfde voorzieningen als een mastering engineer nodig zou kunnen hebben. Sommige Audio-editing software kan ook worden gebruikt voor het verwerken en bewerken van voorbeelden.

Gear4music voorraad een breed scala van audio-software van de beste ontwikkelaars zoals Steinberg, Cakewalk en Sony.

Audio bewerken & Mastering nieuws

Softube kondigen nieuwste Plug-in bundel, ' Volume 1'

Met 16 presets tot de beschikking van de gebruikers, Volume 1 biedt ongelooflijke waarde voor uw geld voor dynamische premium tonen... Meer »

toontrack bieden 25% korting op EZmix 2 voor nieuwe en bestaande gebruikers

In oktober, kunt u kopen toontrack van EZmix 2 mengen Software en EZmix Preset Pakket bundel voor 25% minder.... Meer »

11 Muziekapps die u moet proberen

Nemen wij een blik bij 11 apps kunt u om te proberen...... Meer »