drum microfoons

Drum microfoons komen in alle soorten en maten, elk met hun eigen unieke kenmerken om vast te leggen van de verschillende delen van het drumstel. Dynamische en condensator microfoons zijn de meest voorkomende soorten microfoon gebruikt voor het vastleggen van drums.

View All Information

Meest populaire Drum Mics

Eerste 24 producten weergegeven:

Over Drum microfoons

Mic'ing tot een drumstel kan een van de moeilijkste taken die een ingenieur kan het hoofd-gelukkig, met de juiste microfoon, de baan kan een stuk eenvoudiger geworden. Een drumset is traditioneel, mic 'd up met een microfoon op de kick, snare, hihat en twee overhead microfoons voor de bekkens en toms. Echter, zoals met alle toepassingen van de mic, er is geen regel hierop. Voor het assortimenten van bepaalde geluiden, wilt ingenieurs toevoegen van specifieke tom microfoons, of verder kamer mics te vangen sfeer. Veel fabrikanten maken drum mic sets die bestaan uit de essentiële mics. De Shure PGDMK6 Drum Microphone Set biedt drie PG56 snare/tom microfoons, een PG52 kick mic en twee PG81 overhead mics.

De AKG D112 dynamische microfoon is een studio-favoriet voor de behandeling van de hoge druk van een kick drum en is ook beschikbaar op Gear4music.com.com

Drum microfoon nieuws

Roland TD-1KPX V-Drums elektronische Drumkit nu In voorraad

De Roland TD-1KPX Portable V-Drums elektronische Drumkit komt in het meest rendabel van het V-Drum bereik maar zeker niet beknibbelen op de kwaliteit... Meer »

Een Week te gaan tot Roland's "de toekomst opnieuw gedefinieerd"

Met meer dan 30 geplande productreleases, 909 dag belooft te worden een groundbreaking gebeurtenis... Meer »

Gratis 5 jaar garantie op Roland TD - 30K en TD-30 kV V-Pro drumSets

Roland TD - 30K en TD-30 kV V-Pro drumSets komen nu met een gratis 5 jaar garantie in een beperkte tijdaanbieding (beschikbaar in Groot-Brittannië alleen).... Meer »