MIDI-Controllers

MIDI Controllers zijn een essentieel onderdeel van bijna elke computermuziek systeem. Ze variëren van uiteindelijke controle, vijf octave, hamer actie mega machines tot betaalbare en compacte controllers, die allemaal goed zullen werken om magie te produceren met uw nieuwste plug-ins of DAW.

View All Information

MIDI Controller Bestsellers

Eerste 18 producten weergegeven:

Over MIDI Controllers

Een MIDI-Keyboard, of Master Keyboard, is een digitaal apparaat dat MIDI-data stuurt naar andere apparaten die het kan ontvangen. Het meest voorkomende gebruik van een MIDI keyboard is om controle over een VST of 'software-instrumenten' te hebben, gebruikt op een computer. Andere toepassingen zijn programmawijzigingen verzenden naar DAW muzieksoftware, zodat u een aantal parameters zonder de noodzaak om de muis te gebruiken kunt regelen, en ook voor sequencing of hardware synthesizer modules spelen. Vandaag, gebruikt bijna iedereen MIDI dat is verzonden en direct via USB aansluit.

MIDI Controller Nieuws

ROLI Releases Seaboard blok en Touch blok MIDI Controller

Je hebt gezien ROLIvan Seaboard Grand en je heb gezien hun blokken-controllers... bereid je voor op het meest innovatieve koppelen deze zomer.... Meer »

M-Audio lanceren vereerd CODE serie zwart

De M-Audio 61 van de CODE en CODE 49 is uitgebracht in een stijlvol nieuw zwart ontwerp, een prachtige esthetiek te combineren met klassieke Toon.... Meer »

Akai lanceren MPK Mini MK2 Laptop productie toetsenbord in wit

Een beperkte tijd-editie van de Akai MPK Mini MK 2, de witte gelijkwaardig opereert als een oog springende alternatief dat ziet er zo goed als het klinkt.... Meer »