MIDI-Controllers

MIDI Controllers zijn een essentieel onderdeel van bijna elke computermuziek systeem. Ze variëren van uiteindelijke controle, vijf octave, hamer actie mega machines tot betaalbare en compacte controllers, die allemaal goed zullen werken om magie te produceren met uw nieuwste plug-ins of DAW.

View All Information

MIDI Controller Bestsellers

Over MIDI Controllers

Een MIDI-Keyboard, of Master Keyboard, is een digitaal apparaat dat MIDI-data stuurt naar andere apparaten die het kan ontvangen. Het meest voorkomende gebruik van een MIDI keyboard is om controle over een VST of 'software-instrumenten' te hebben, gebruikt op een computer. Andere toepassingen zijn programmawijzigingen verzenden naar DAW muzieksoftware, zodat u een aantal parameters zonder de noodzaak om de muis te gebruiken kunt regelen, en ook voor sequencing of hardware synthesizer modules spelen. Vandaag, gebruikt bijna iedereen MIDI dat is verzonden en direct via USB aansluit.

MIDI Controller Nieuws

Gratis Eventide zwarthole VST voor Akai MPC en vooruitgangsgebruikers toetsenbord

Een extra-Terrestrial sonic dimensie toevoegen aan uw productie- en live performance met Eventidede zwarthole classic reverb effect in een nieuwe beperkte tijd aanbod.... Meer »

M-Audio CTRL-49 MIDI-Controller

Het recentste toetsenbord van MIDI controller van M-Audio is al heel wat.... Meer »

Arturia sleutel Lab verkoop die binnenkort aflopen

Nog steeds een kans om uw scherp geprijsde Arturia sleutel Lab vóór 31/7/2016... Meer »