MIDI-Controllers

MIDI Controllers zijn een essentieel onderdeel van bijna elke computermuziek systeem. Ze variëren van uiteindelijke controle, vijf octave, hamer actie mega machines tot betaalbare en compacte controllers, die allemaal goed zullen werken om magie te produceren met uw nieuwste plug-ins of DAW.

View All Information

MIDI Controller Bestsellers

Eerste 12 producten weergegeven:

Over MIDI Controllers

Een MIDI-Keyboard, of Master Keyboard, is een digitaal apparaat dat MIDI-data stuurt naar andere apparaten die het kan ontvangen. Het meest voorkomende gebruik van een MIDI keyboard is om controle over een VST of 'software-instrumenten' te hebben, gebruikt op een computer. Andere toepassingen zijn programmawijzigingen verzenden naar DAW muzieksoftware, zodat u een aantal parameters zonder de noodzaak om de muis te gebruiken kunt regelen, en ook voor sequencing of hardware synthesizer modules spelen. Vandaag, gebruikt bijna iedereen MIDI dat is verzonden en direct via USB aansluit.

MIDI Controller Nieuws

Akai lanceren MPK Mini MK2 Laptop productie toetsenbord in wit

Een beperkte tijd-editie van de Akai MPK Mini MK 2, de witte gelijkwaardig opereert als een oog springende alternatief dat ziet er zo goed als het klinkt.... Meer »

Akai kondigen de Release van de LPK25 en LPD8 Wireless MIDI-Controllers

Met de introductie van de LP2K5 en LPD8 wireless MIDI-controllers draagbare productie is nooit zo gemakkelijk geweest!... Meer »

Invoering van het MiniLab MKII, Arturiade nieuwe compacte toetsenbordcontroller

Ongelooflijk expressief en uniek formaat, het MiniLab MKII stelt de industrie standaard voor kleine formaat controllers overal.... Meer »