Korg Instrumenten

Te koop bij Gear4music.com
Gear4Music.com

Korg is een van de meest gebruikte en gerespecteerde namen in de professionele muziek wereldwijd. Hier bij Gear4music houden wij een uitgebreide selectie van Korg producten op voorraad, inclusiefgeavanceerde werkstations zoals de Korg M3 en innovatieve instrumenten zoals de Kaossilator. Van MicroSampler keyboarden, Nano Controllers tot SP250 digitale piano's, wij hebben een brede selectie van Korg producten om uit te kiezen en allen tegen de laagste prijzen online. View All Information

Korg Bestsellers

Eerste 10 producten weergegeven:

Over Korg

Van oorsprong als een venture tussen nachtclub eigenaar en een accordeonspeler, werd Korg opgericht in 1962 in Tokio, Japan. Priding zelf op innovatie, heeft Korg altijd willen veranderen het gezicht van muziek dankzij baanbrekende concepten. Altijd op de voorgrond van muziek technologie en innovatie, kan Korg worden gebruikt en genoten door muzikanten van alle mogelijkheden.

Korg heeft de wereld met de introductie van innovatieve producten zoals de veelgeprezen Triton workstation serie en de formidabele MicroKorg van interactieve toetsenbord instrumenten volledig geherdefinieerd.

Algemeen beschouwd als de industrie standaard apparatuur voor beroepsmusici Korg producten worden gebruikt door enkele van de grootste namen in de muziekindustrie. Deze omvatten super producer Brian Eno, Rood Hot Chili Peppers drummer Chad Smith en legendarische DJ Pete Tong en nog veel meer.

Korg nieuws

KORG Gadget Update en gratis 'Lite' Mac-versie

Met een nieuwe update aan de originele firmware, ontvangt KORG's Gadget een volledige make-over als ook een gloednieuwe 'lite' versie.... Meer »

MUSIKMESSE 2017: KORG G1 Air Digitale Piano, KRONOS LS, SV-1

Met een hele reeks nieuwe herinterpretaties en bekende gezichten te starten, KORG onthullen de nieuwste releases voor de Musikmesse in Frankfurt Duitsland van dit jaar.... Meer »

NAMM 2017: Korg Arp Odyssey, MS-20 Mini, Kronos, platina, TM-50

Met een scala aan nieuwe toevoegingen aan de line-up van hun 2017, Korg morsen de bonen op hun nieuwe vernieuwt, updates en producten die moeten worden weergegeven op de NAMM... Meer »