Franse Hoorn

De Franse hoorn is een lid van de koperblaas familie en bestaat voornamelijk uit ongeveer een 12-13 meter lange buis spiraalkabel in een uitlopende beker. De Franse hoorn is gebaseerd op een zuiger-ventiel systeem en heeft een uitgebreid aanbod van een lage C twee octaven onder Midden C tot een C twee octaven boven midden C.

Het meest voorkomende soort van de Franse hoorn is in F, dat wil zeggen dat wanneer u een C speelt, de overeenkomstige noot op de piano een F is. Dubbele en compensatie dubbele hoorns kunnen ook in Bb spelen, wat meer gevorderde spelers noten in hogere registers nauwkeuriger laat spelen. Compensatie dubbele hoorns zijn erg populair omdat ze de flexibiliteit van een volledige dubbele hebben, maar lichter en makkelijker zijn om te spelen. Sommige Franse hoorn muziek is speciaal voor F/Bb hoorns geschreven. Gear4music heeft een uitstekende reeks Franse Hoorns op voorraad, van junior 3/4 Driekwart en leerling modellen, tot en met luxe en professionele hoorns. View All Information

Franse hoorn

Eerste 35 producten weergegeven:

Over Franse hoorn

In de klassieke muziek, hoorns hebben lang geassocieerd met de jacht, en de hoorn mellow, kalmerende Toon vaak roept pastorale platteland. Het is een instrument met een lang klassieke geschiedenis, die teruggaat tot de barok en Bachs Brandenburg Concerto, dwars door hun krachtige rol in de massale romantische symfonie van Gustav Mahler. Hoorns zijn ook voorzien in messing Kwintetten, koperblaas bands, concert bands en militaire bands.

Messing nieuws

Musikmesse 2016: Yamaha onthullen nieuwe Professional en aangepaste hoorns

De nieuwe professionele en aangepaste hoorn bereiken revolutie het Yamaha-geluid.... Meer »

Denis Wick messing accessoires nu op Gear4music

Wij zijn opgewekt om aan te kondigen een nieuwe merk nu verkrijgbaar bij Gear4music, een hele reeks van messing accessoires van Denis Wick.... Meer »