Koperen Blaasinstrumenten

Onze Koperen Blaasinstrumenten combineren een uitgebreide verzameling van enkele van de leidende merken, zoals Yamaha, Bach en Elkhart, met ons eigen, zeer betaalbare assortiment. Op basis van onze jarenlange ervaring bieden wij een uitgebreide en interessante reeks instrumenten, waaronder euphoniums, trompetten en trombones. Ons Coppergate Koperen Blaasinstrument assortiment biedt topkwaliteit, handgemaakte koperblaas instrumenten tegen een ongekende prijs. View All Information

Koperen Blaasinstrument Bestsellers

Over Koperblaas instrumenten

Koperblaas instrumenten hebben een sterke erfgoed in zowel klassieke muziek als Britse Koperblaas Bands, maar zijn ook prominent in bigband muziek en jazz. Worp wordt bepaald door zowel de vorm van de lippen en de verlenging of verkorting van buizen via kleppen en slides.

Onze eigen assortiment van Gear4music koperblaas instrumenten is ideaal voor de beginner, of een gepassioneerde speler op zoek naar uitbreiding van hun collectie. Onze Coppergate serie heeft voor de meer serieuze speler geavanceerde functies en vakmanschap niet eerder beschikbaar voor deze prijspunt.

Koperen Instrument nieuws

Gear4music bezitten een van de laatste Yamaha Xeno YTR trompetten

De Yamaha Xeno YTR-8335RS 25th Anniversary Model trompet blijft momenteel één van de laatste modellen die momenteel beschikbaar voor aankoop in Europa zijn.... Meer »

NAMM 2017: B en S MBX3 erfgoed trompetten/Challenger trompetten

B en S kondigen de release van hun professionele kwaliteit MBX3 trompetten, vakkundig ontworpen en een streling voor het oor, de MBX3 brengen messing spelen naar nieuwe hoogten van de gevonden... Meer »

Musikmesse 2016: Yamaha Xeno kunstenaar Model 'New York' trompetten

De invoering van de Yamaha YTR-9335 en YTR-9445 aangepaste serie trompetten.... Meer »