ROLI Seaboard GRAND

Gear4Music.com

De ROLI Seaboard GRAND Stage is een revolutionaire synthesizer die maakt gebruik van de traditionele speelbaarheid van een piano of keyboard heeft maar 61 tactiele en zachte siliconen toetsen geven u de mogelijkheid om te wijzigen de noten van het geluid, toonhoogte en dia allemaal op het puntje van je vingers. De toetsen op deze synth gevoel in tegenstelling tot alle andere sleutelinstrument u hebben gespeeld voor en het potentieel bieden voor ultieme uiting. View All Information


ROLI

Eerste 1 producten weergegeven:

ROLI Seaboard GRAND

De ROLI Seaboard GRAND Stage is een revolutie in de expressieve toetsenbord spelen. In tegenstelling tot traditionele toetsenborden en piano's die het Seaboard GRAND omvat bloeit zachte en tactiele silicium keywaves die kan worden afgespeeld als een toetsenbord maar ook beschikken over sensortechnologie waarmee u toe te voegen unieke zoals vibrato en pitchbend zonder het gebruik van een Modulatiewiel.

ROLI Seaboard komt ook met revolutionaire software synthesizers de evenaar en de FXpanison synth squad pakket beider having naar grote bibliotheken met vooraf ingestelde geluiden, beide van deze kunnen worden gebruikt als vrijstaande apps evenals VST, AU, RTAS en AAX formaten.

Verwante Synthesizer Nieuws

Roland lanceren FA-07 Workstation en SE-02 analoge Synthesizer

De eerste vermeldingen van de synth van de Rolandde 'Toekomst opnieuw gedefinieerd', de FA-07 Workstation en de SE-02 Synthesizer beloven de gebruiker volledige expressie en onboard veelzijdigheid.... Meer »

ROLI Releases Seaboard blok en Touch blok MIDI Controller

Je hebt gezien ROLIvan Seaboard Grand en je heb gezien hun blokken-controllers... bereid je voor op het meest innovatieve koppelen deze zomer.... Meer »

Moog kondigen beperkt latere 37 CV analoge Synthesizer

Een herinterpretatie van zijn voorganger, de Moog latere 37 CV analoge Synth bouwt voort op een cumulatieve inspanning tussen Moog en de mensen die ze spelen.... Meer »