CASIO Keyboards

Gear4Music.com

CASIO Keyboards is een wereldleider in muziek, gevestigd in Japan. Sinds 1946 heeft CASIO gestreefd om zijn corporate credo 'creativiteit en bijdrage' te realiseren door de invoering van innovatieve en creatieve keyboards. View All Information

CASIO Keyboards

Eerste 23 producten weergegeven:

CASIO Keyboard pakketten

Eerste 11 producten weergegeven:

Over CASIO Keyboards

CASIO Keyboards zijn divers en ontworpen om alle behoeften. Of je gewoon het krijgen in muziek of werken aan professionele opnamen of er voorstellingen kunnen een CASIO Keyboard voor u.

CASIO's populaire CTK toetsenborden bieden een groot aantal voorzieningen en functies. We houden het gerenommeerde CASIO LK-220 belangrijke verlichting toetsenbord met behulp van een licht systeem op de toetsen om leren en ideaal voor beginners aan te pakken met pianospelen op Gear4music.com.

Wij hebben een sterke relatie met CASIO, en bieden de beste CASIO producten tegen de scherpste prijzen online in Groot-Brittannië .

Op dit moment komen veel CASIO keyboards nu ook met gratis online keyboard lessen ter waarde van 55,99

CASIO Keyboard nieuws

NAMM 2017: Casio lanceren de Privia PX-160 en Celviano AP-460 In Wit

Beschikbaar voor orde op Gear4music nu, zowel de gerespecteerde PX-160 en AP-460 bieden een aantal luxe tonale mogelijkheden voor de veeleisende muzikant.... Meer »

Casiode GP-500 Celviano Grand Hybrid Digitale Piano bekroond met de titel "meest innovatieve en vertrouwde Piano producten voor 2016"

Barsten met een aantal geweldige functies, de Celviano Grand Hybrid biedt de speler ongeëvenaarde uitvoeringen en ongekende Toon... Meer »

Gear4music nu Casio Celviano GP-300 Grand Hybrid piano's

Een luxe digitale piano ontworpen om getrouw opnieuw het geluid van een grote akoestische piano, de Casio Celviano GP-300 is het perfecte hulpmiddel van meningsuiting voor de veeleisende pianist... Meer »