Portable keyboards

Portable keyboards zijn ideaal voor iedereen die op zoek is naar een leuk, compact en veelzijdig instrument. Portable keyboards zijn zeer gebruiksvriendelijk en bijvoorbeeld een stuk compacter dan een complete digitale piano en minder complex dan een arranger keyboard. Leg het keyboard op tafel of speel met het keyboard op schoot, u kunt alle kanten op. Bovendien zijn portable keyboards erg makkelijk te vervoeren.

View All Information

Portable keyboards

Eerste 56 producten weergegeven:

Over Keyboards voor thuis

Keyboards zijn niet alleen een alternatief voor traditionele piano's, de manier waarop het voelt om te spelen, maar biedt ook een grote verscheidenheid aan geluiden.

Veel inspanning is gegaan in het vinden van een instrument dat als de piano klinkt, maar de grootte en gewicht ontbreekt. Belangrijkste voordelen includeren licht gewicht, draagbaar, goedkoper en hoeven niet gestemd te worden.

We hebben keyboards van leidende fabrikanten zoals CASIO en Yamaha op voorraad, zowel als ons eigen assortiment van Gear4music keyboards, alles van 'thuis' tot aan 'optreden' keyboards zijn beschikbaar.

Met een uitgebreide selectie van keyboards tegen de laagste prijzen in Groot-Brittannië , is Gear4music.com.com een online superstore voor pianisten.

'Keyboards voor thuis' Nieuws

Musikmesse 2013: De PSR-243 en PSR-343 draagbare toetsenbord van de Lanceringen van de Yamaha

Yamaha lanceert de PSR-E243 en PSR-E343 draagbare toetsenborden op de 2013 Musikmesse Show.... Meer »

NAMM 2013: Roland lanceren nieuwe toetsenborden en piano 's

NAMM 2013: Roland breiden hun aantal top-klasse Keyboard en piano's.... Meer »

Skegness Piano Academy biedt gratis lessen

Mensen die geïnteresseerd zijn kunt een prijsvraag tijdens de kerstperiode invoeren.... Meer »