Palmer versterkers

Gear4Music.com

Palmer gitaarversterkers geweest in de markt voor meer dan 30 jaar en wordt vaak beschouwd als een van de bekendste geheimen in de wereld van de gitaar. Vanaf begin in wijzigingen, speciale aanpassingen en het toevoegen van extra 'kleine helpers' om te vistuig, Palmer weet wat muzikanten willen - grote correcte kwaliteit, betrouwbare functionaliteit en precisie. View All Information

Palmer elektrische gitaar versterkers Bestsellers

Eerste 16 producten weergegeven:

Over Palmer versterkers

Palmer versterkers beschikken over een geavanceerde, zorgvuldig aangelegde ontwerp dat undegoes een grondige test verwerken voordat eindmontage. Alle contacten en verbindingen worden geinspecteerd, moeren en bouten zijn aangescherpt en het apparaat is grondig gereinigd. Dit betekent dat u kunt er zeker van dat uw nieuwe Palmer Amp is betrouwbaar en foutloos.

Palmer maakt alleen behuizingen van staal en gegoten aluminium te beschermen hun apparaten correct in elke fase installatie. Een poedercoating zorgt een duurzaam een aantrekkelijke buitenkant finish terwijl elektronische componenten zijn beschermd tegen schade.

Amp nieuws

zwartstar lanceren nieuwe V2 bereik

De nieuwe generatie van hun veelgeprezen ID Core bereik, zwartstars V2 modellen belofte legendarische Toon en uitzonderlijke veelzijdigheid... Meer »

Roland kondigen verschillende nieuwe versies die zijn gebaseerd op een aantal van hun grootste Hits

Invoering van de AD-2 akoestische versterker, de CP-1 X Compressor en het JC-22 Jazz Chorus gitaarversterker... Meer »