Gear4music gitaarversterkers

Gear4Music.com

Elektrische gitaarversterkers met Gear4music als merk, bieden betaalbare kwaliteit. Opgericht in 2003, heeft Gear4music.com waardevolle inzicht in wat muzikanten nodig hebben. Als gevolg, hebben wij gitaarversterkers voor alle speler niveaus. De 15W en 35 Watt Combo versterkers, zijn ideaal voor beginners en mensen op zoek om meer volume toe te voegen aan hun spel. Gear4music gitaarversterkers bieden u Pro-kwaliteit toon tegen ongelooflijke prijzen. View All Information

Elektrische gitaarversterkers van Gear4music

Eerste 7 producten weergegeven:

Elektrische gitaar Versterker Pakketen van Gear4music

Eerste 3 producten weergegeven:

Wat zijn gitaarversterkers?

Gitaarversterkers zijn apparaten gitaristen verbindt met elektrische, elektro-akoestische of Bas gitaar die hun signalen omzet in geluid, die vervolgens wordt geproduceerd door middel van een speaker. Ze zijn essentiële elementen voor elektrische gitaristen en bassisten en een verscheidenheid van verschillende modellen zijn beschikbaar om te voorzien in behoeften van musici.

Er zijn twee belangrijke soorten gitaarversterker: combo versterkers - waarin de versterker en speakers in een enkel kabinet- en vrijstaande head-units waarvoor speakers afzonderlijk worden aangesloten. Het doel van het amp bepaalt welk type de gitarist moet op zoek te gebruiken, evenals de grootte en de hoeveelheid kracht die nodig is. Studenten op zoek naar versterkers gewoon zodat ze kunnen leren de gitaar meestal ga voor oefen versterkers, die meestal worden relatief klein en lage-aangedreven en vallen in de categorie van de keuzelijst met invoervak. Degenen die willen spelen live of een bepaalde type geluid maken, echter kan vinden head-units en scheiden kasten beter aansluit bij hun behoeften.

Gitaar Versterker nieuws

Nieuwe Fender Mustang eerste ooit Wi-Fi compatibele versterker

Gebruik te maken van wireless technologie om te helpen de speler bereiken naadloze spelen, de nieuwe Mustang serie zijn de eerste stap in een moedige nieuwe wereld van versterkers.... Meer »

Korn van Brian Welch geeft de Downlow op Orangevan Rockerverb

Quoting de Rockerverb MKIII 50W als integraal onderdeel van de bands definitieve gitaar geluid, Welch wordt uitgelegd in detail hoe belangrijk Orange versterkers zijn naar Korn van Toon.... Meer »

Stone Deaf FX voeren hun nieuwe gamma van de versterkers

Beschikbaar voor aankoop nu op Gear4music, Stone Deafde gloednieuwe reeks versterkers geven de modern player een aantal tonale opties en maten om te verkennen!... Meer »