Black Star gitaarversterkers

Gear4Music.com

Blackstar versterking is gevestigd in Northampton, Engeland. Met meer dan 50 jaar ervaring als muzikanten, ontwerpers en fabrikanten is het team Blackstar zeer enthousiast over de gitaarversterker. Hun doel is om gitaristen te voorzien van de beste instrumenten mogelijk voor zelf-expressie. View All Information

Meest populaire Blackstar versterkers

Eerste 19 producten weergegeven:

Blackstar Gitaar Amp bereik

De HT-5 zijn ontworpen voor gebruik in de studio en als praktijk versterkers die kunnen worden aangezwengeld. Tot vaststelling van de grote Toon gevonden in de HT Valve pedalen, de HT-5-versterkers beschikken over twee kanalen en Blackstarde ISF circuit voor fijne aanpassingen en de vormgeving van de Toon. De HT-5 serie is beschikbaar als een Combo, hoofd, Speaker kabinet, en Mini Stack.

De draagbare HT locaties zijn gericht op de gigging gitarist. Deze all-ventiel-serie heeft een versterker aan elk type uitvoeringen – van de lage-aangedreven 20-Watt HT Studio 20 Combo de 100-watt HT fase 100.

De serie één regel zijn ontworpen met veelzijdigheid in gedachten. Van de krachtige 200 Watt, door de KT88-uitgerust -serie één 200 hoofd naar de prachtig vormgegeven 40-Watt serie een S1-45 Combo, de één serie versterkers beschikken over de ingebouwde DPR macht reductie systeem die u toelaat om het verminderen van de algemene kracht tot 10% van het nominale vermogen, zonder verlies van Toon voor de volledige ventiel-ervaring.

De Artisan serie is misschien Blackstarde meest prachtig vormgegeven amp lijn. Met een nadruk op sonic zuiverheid en eenvoud, de handgemaakte ambachtelijke bereik pomp boutique tonen. De Artisan 15 Handwired Combo start van de serie en 15-watt dynamisch, klasse A buis vermogen, omschakelbaar tot 5-Watts voor de ultieme Toon flexibiliteit biedt.

Gitaar Versterker nieuws

Vox kondigt Ltd. Ed. 60e verjaardag Hand Wired versterkers

In de viering van hun rijke geschiedenis lanceert VOX de AC30HW60 en de AC15HW60. Ontworpen om te emuleren de klassiekers, VOX toevoegen impuls aan het gezegde 'oud is goud'... Meer »

Toekomst geherdefinieerd: Roland Blues Cube Britse EL84, BOSS MS-3

Het laatste nieuws van Rolandde toekomst opnieuw gedefinieerd, de Blues Cube Britse EL84 gewijzigd en MS-3 Multi effecten Switcher de gitaar Gemeenschap in vlam zetten in afwachting... Meer »

Nieuwe Fender Mustang eerste ooit Wi-Fi compatibele versterker

Gebruik te maken van wireless technologie om te helpen de speler bereiken naadloze spelen, de nieuwe Mustang serie zijn de eerste stap in een moedige nieuwe wereld van versterkers.... Meer »

Korn van Brian Welch geeft de Downlow op Orangevan Rockerverb

Quoting de Rockerverb MKIII 50W als integraal onderdeel van de bands definitieve gitaar geluid, Welch wordt uitgelegd in detail hoe belangrijk Orange versterkers zijn naar Korn van Toon.... Meer »

Stone Deaf FX voeren hun nieuwe gamma van de versterkers

Beschikbaar voor aankoop nu op Gear4music, Stone Deafde gloednieuwe reeks versterkers geven de modern player een aantal tonale opties en maten om te verkennen!... Meer »