Kemper profilering versterkers

Gear4Music.comKEMPER Profiling-versterkers zijn een nieuw ras van versterker die de veelzijdigheid van versterker modelleren samenbrengen met de ware toon van authentieke, vintage gitaarversterkers.

View All Information

KEMPER profilering gitaarversterkers

Eerste 10 producten weergegeven:

KEMPER profilering Amp accessoires

Eerste 1 producten weergegeven:

KEMPER profilering versterkers

Stel in uw laatste studio-sessie u gebruikt sommige zoete vintage versterkers en je gewoon niet willen hen achter, goed nu u niet te hoeft verlaten. De Kemper profiling amp kunt u uw eigen profielen maken van een versterker. Vangen de ware, dynamische toon van elke individuele amp - gewoon de stekker in en druk op record.

Variaties met alternatieve amp instellingen of zelfs het kabinet van een amp geprofileerde keuzelijst met invoervak kunnen elk moment worden gewijzigd. Plus kunt u tientallen pro-grade intern effecten toevoegen en stomp dozen en de Kemper profilering amp zelfs bevat profielen van vele handtekening versterkers om uw collectie begon te vragen.

Deze nieuwe technologie onlangs zag de Kemper Profiling Amp ontvangen een MIPA award voor ' beste innovatieve Product '.

KEMPER versterkers nieuws

NAMM 2017: Vox aangepaste serie MV50, BC112/BC108, koptelefoon gitaarversterker

Met een stellaire 2017 line-up dichtbije Vox nog eens blijken te zijn de meesters van innovatie, het verstrekken van een solide combinatie van klassiekers en hedendaagse wendingen... Meer »

zwartstar lanceren nieuwe V2 bereik

De nieuwe generatie van hun veelgeprezen ID Core bereik, zwartstars V2 modellen belofte legendarische Toon en uitzonderlijke veelzijdigheid... Meer »

Line 6 lanceren Spider V bereik

Met een overvloed aan nieuwe functies, heeft de Spider-V een revolutie teweeggebracht in digitale versterking?... Meer »