Kemper profilering versterkers

Gear4Music.comKEMPER Profiling-versterkers zijn een nieuw ras van versterker die de veelzijdigheid van versterker modelleren samenbrengen met de ware toon van authentieke, vintage gitaarversterkers.

View All Information

KEMPER profilering gitaarversterkers

Eerste 12 producten weergegeven:

KEMPER profilering Amp accessoires

Eerste 1 producten weergegeven:

KEMPER profilering versterkers

Stel in uw laatste studio-sessie u gebruikt sommige zoete vintage versterkers en je gewoon niet willen hen achter, goed nu u niet te hoeft verlaten. De Kemper profiling amp kunt u uw eigen profielen maken van een versterker. Vangen de ware, dynamische toon van elke individuele amp - gewoon de stekker in en druk op record.

Variaties met alternatieve amp instellingen of zelfs het kabinet van een amp geprofileerde keuzelijst met invoervak kunnen elk moment worden gewijzigd. Plus kunt u tientallen pro-grade intern effecten toevoegen en stomp dozen en de Kemper profilering amp zelfs bevat profielen van vele handtekening versterkers om uw collectie begon te vragen.

Deze nieuwe technologie onlangs zag de Kemper Profiling Amp ontvangen een MIPA award voor ' beste innovatieve Product '.

KEMPER versterkers nieuws

Korn van Brian Welch geeft de Downlow op Orangevan Rockerverb

Quoting de Rockerverb MKIII 50W als integraal onderdeel van de bands definitieve gitaar geluid, Welch wordt uitgelegd in detail hoe belangrijk Orange versterkers zijn naar Korn van Toon.... Meer »

Stone Deaf FX voeren hun nieuwe gamma van de versterkers

Beschikbaar voor aankoop nu op Gear4music, Stone Deafde gloednieuwe reeks versterkers geven de modern player een aantal tonale opties en maten om te verkennen!... Meer »

NAMM 2017: Line 6 Release Variax Shuriken en Spider V 240HC

Line 6de eerste ooit kunstenaar ontworpen gitaar, de Shuriken verpersoonlijkt de agressieve en technische speelstijlen van metalen liefhebbers over de hele wereld.... Meer »