Kemper profilering versterkers

Gear4Music.comKEMPER Profiling-versterkers zijn een nieuw ras van versterker die de veelzijdigheid van versterker modelleren samenbrengen met de ware toon van authentieke, vintage gitaarversterkers.

View All Information

KEMPER profilering gitaarversterkers

Eerste 12 producten weergegeven:

KEMPER profilering Amp accessoires

Eerste 1 producten weergegeven:

KEMPER profilering versterkers

Stel in uw laatste studio-sessie u gebruikt sommige zoete vintage versterkers en je gewoon niet willen hen achter, goed nu u niet te hoeft verlaten. De Kemper profiling amp kunt u uw eigen profielen maken van een versterker. Vangen de ware, dynamische toon van elke individuele amp - gewoon de stekker in en druk op record.

Variaties met alternatieve amp instellingen of zelfs het kabinet van een amp geprofileerde keuzelijst met invoervak kunnen elk moment worden gewijzigd. Plus kunt u tientallen pro-grade intern effecten toevoegen en stomp dozen en de Kemper profilering amp zelfs bevat profielen van vele handtekening versterkers om uw collectie begon te vragen.

Deze nieuwe technologie onlangs zag de Kemper Profiling Amp ontvangen een MIPA award voor ' beste innovatieve Product '.

KEMPER versterkers nieuws

Vox kondigt Ltd. Ed. 60e verjaardag Hand Wired versterkers

In de viering van hun rijke geschiedenis lanceert VOX de AC30HW60 en de AC15HW60. Ontworpen om te emuleren de klassiekers, VOX toevoegen impuls aan het gezegde 'oud is goud'... Meer »

Toekomst geherdefinieerd: Roland Blues Cube Britse EL84, BOSS MS-3

Het laatste nieuws van Rolandde toekomst opnieuw gedefinieerd, de Blues Cube Britse EL84 gewijzigd en MS-3 Multi effecten Switcher de gitaar Gemeenschap in vlam zetten in afwachting... Meer »

Nieuwe Fender Mustang eerste ooit Wi-Fi compatibele versterker

Gebruik te maken van wireless technologie om te helpen de speler bereiken naadloze spelen, de nieuwe Mustang serie zijn de eerste stap in een moedige nieuwe wereld van versterkers.... Meer »