Gitaarversterkers | Elektrische gitaarversterkers

Gitaarversterkers spelen een grote rol bij de vorming van een gitaristen geluid. Velen hebben een bijzonder paar merken die ze kennen die specifieke Toon zal toevoegen aan hun muziek. Op Gear4music kunt u onze versterkers van topmerken vinden zoals Fender, Orange en Marshall of ontdek iets nieuws uit opkomende amp merken zoals Kemper, SubZero en PRS.

View All Information

Best Verkopende Gitaar Versterkers

Eerste 21 producten weergegeven:

Gitaar Versterkers Informatie

Gitaarversterkers kunnen ruwweg worden opgesplitst in twee categorieën; combo versterkers, waarbij de versterker en de speakers in dezelfde kast zitten, zoals de Peavey Valveking, en afzonderlijke versterker heads met externe speaker kasten, zoals de Orange Terror serie.

Combo versterkers bieden een fantastisch geluid in een zeer draagbaar pakket en hebben vaak hebben ingebouwde extra's zoals spring reverb of effecten.

Versterkers gebouwd van afzonderlijke kasten en heads zijn vaak de favoriet voor degenen die verschillende set-up combinaties willen uitproberen om een specifieke klank te assortimenten.

Wij hebben altijd de best klinkende en meest populaire versterkers beschikbaar, waaronder beroemde versterkers zoals de Vox Valvetronix, Roland Cube en Laney Nexus.

Als algemene regel bieden de Solid State versterkers heldere, duidelijke tonen, die veel kracht hebben en die goed reageren tijdens het spelen. Ze vereisen minder onderhoud en hebben minder onderdelen, waardoor er minder fout kan gaan.

Buis versterkers zijn geliefd voor hun uitzonderlijke warmte en de ronde, volle toon. U kunt een grote naturel vervorming verkrijgen met een buis versterker. Ook tussen de verschillende modellen is er een grote variatie in het geluid.

Gitaar Versterkers Nieuws

zwartstar lanceren nieuwe V2 bereik

De nieuwe generatie van hun veelgeprezen ID Core bereik, zwartstars V2 modellen belofte legendarische Toon en uitzonderlijke veelzijdigheid... Meer »

Roland kondigen verschillende nieuwe versies die zijn gebaseerd op een aantal van hun grootste Hits

Invoering van de AD-2 akoestische versterker, de CP-1 X Compressor en het JC-22 Jazz Chorus gitaarversterker... Meer »

Line 6 lanceren Spider V bereik

Met een overvloed aan nieuwe functies, heeft de Spider-V een revolutie teweeggebracht in digitale versterking?... Meer »

Boss Katana gitaarversterkers Coming Soon to Gear4music

Boss lanceren hun nieuwe Katana serie gitaarversterkers.... Meer »