Gitaarversterkers | Elektrische gitaarversterkers

Gitaarversterkers spelen een grote rol bij de vorming van een gitaristen geluid. Velen hebben een bijzonder paar merken die ze kennen die specifieke Toon zal toevoegen aan hun muziek. Op Gear4music kunt u onze versterkers van topmerken vinden zoals Fender, Orange en Marshall of ontdek iets nieuws uit opkomende amp merken zoals Kemper, SubZero en PRS.

View All Information

Best Verkopende Gitaar Versterkers

Eerste 21 producten weergegeven:

Gitaar Versterkers Informatie

Gitaarversterkers kunnen ruwweg worden opgesplitst in twee categorieën; combo versterkers, waarbij de versterker en de speakers in dezelfde kast zitten, zoals de Peavey Valveking, en afzonderlijke versterker heads met externe speaker kasten, zoals de Orange Terror serie.

Combo versterkers bieden een fantastisch geluid in een zeer draagbaar pakket en hebben vaak hebben ingebouwde extra's zoals spring reverb of effecten.

Versterkers gebouwd van afzonderlijke kasten en heads zijn vaak de favoriet voor degenen die verschillende set-up combinaties willen uitproberen om een specifieke klank te assortimenten.

Wij hebben altijd de best klinkende en meest populaire versterkers beschikbaar, waaronder beroemde versterkers zoals de Vox Valvetronix, Roland Cube en Laney Nexus.

Als algemene regel bieden de Solid State versterkers heldere, duidelijke tonen, die veel kracht hebben en die goed reageren tijdens het spelen. Ze vereisen minder onderhoud en hebben minder onderdelen, waardoor er minder fout kan gaan.

Buis versterkers zijn geliefd voor hun uitzonderlijke warmte en de ronde, volle toon. U kunt een grote naturel vervorming verkrijgen met een buis versterker. Ook tussen de verschillende modellen is er een grote variatie in het geluid.

Gitaar Versterkers Nieuws

Nieuwe Fender Mustang eerste ooit Wi-Fi compatibele versterker

Gebruik te maken van wireless technologie om te helpen de speler bereiken naadloze spelen, de nieuwe Mustang serie zijn de eerste stap in een moedige nieuwe wereld van versterkers.... Meer »

Korn van Brian Welch geeft de Downlow op Orangevan Rockerverb

Quoting de Rockerverb MKIII 50W als integraal onderdeel van de bands definitieve gitaar geluid, Welch wordt uitgelegd in detail hoe belangrijk Orange versterkers zijn naar Korn van Toon.... Meer »

Stone Deaf FX voeren hun nieuwe gamma van de versterkers

Beschikbaar voor aankoop nu op Gear4music, Stone Deafde gloednieuwe reeks versterkers geven de modern player een aantal tonale opties en maten om te verkennen!... Meer »

NAMM 2017: Line 6 Release Variax Shuriken en Spider V 240HC

Line 6de eerste ooit kunstenaar ontworpen gitaar, de Shuriken verpersoonlijkt de agressieve en technische speelstijlen van metalen liefhebbers over de hele wereld.... Meer »