White Horse gitaarversterkers

Gear4Music.com

White Horse produceert een breed scala aan boutique, premie-niveau elektrische gitaarversterkers met behulp van hoogwaardige componenten, kwaliteit vakmanschap en de nieuwste gitaar versterker technologie. View All Information

White Horse gitaarversterkers

Eerste 0 producten weergegeven:

Meer informatie over gitaarversterkers

Een gitaarversterker is een apparaat dat verbonden met elektrische, elektro-akoestische of Bas gitaar en hun signalen omzet in geluid, die vervolgens wordt geproduceerd door middel van een speaker. Ze zijn essentiële elementen voor elektrische gitaristen en bassisten en een verscheidenheid van verschillende modellen zijn beschikbaar om te voorzien in behoeften van musici.

Er zijn twee belangrijke soorten gitaarversterker: combo versterkers - waarin de amp en speakers in één enkele kabinet- en vrijstaande hoofd versterkers waarvoor speakers afzonderlijk worden aangesloten. Het doel van het amp bepaalt welk type de gitarist moet op zoek te gebruiken, evenals de grootte en de hoeveelheid kracht die nodig is. Studenten op zoek naar een gitaarversterker gewoon zodat ze kunnen leren de gitaar meestal ga voor oefen versterkers, die meestal worden relatief klein en lage-aangedreven en vallen in de categorie van de keuzelijst met invoervak. Degenen die willen spelen live of een bepaalde type geluid maken, echter kan vinden head-units en scheiden kasten beter aansluit bij hun behoeften.

Gitaar versterkers nieuws

NAMM 2017: Vox aangepaste serie MV50, BC112/BC108, koptelefoon gitaarversterker

Met een stellaire 2017 line-up dichtbije Vox nog eens blijken te zijn de meesters van innovatie, het verstrekken van een solide combinatie van klassiekers en hedendaagse wendingen... Meer »

zwartstar lanceren nieuwe V2 bereik

De nieuwe generatie van hun veelgeprezen ID Core bereik, zwartstars V2 modellen belofte legendarische Toon en uitzonderlijke veelzijdigheid... Meer »

Roland kondigen verschillende nieuwe versies die zijn gebaseerd op een aantal van hun grootste Hits

Invoering van de AD-2 akoestische versterker, de CP-1 X Compressor en het JC-22 Jazz Chorus gitaarversterker... Meer »