Gibson Gitaren

Gear4Music.com

Gibson is ver gekomen sinds het bedrijf meer dan 100 jaar geleden werd opgericht. Oorspronkelijk werden mandolines gemaakt maar nu zijn ze verantwoordelijk voor het op de markt brengen van enkele van de meest iconische elektrische gitaren zoals de Les Paul, de SG,de Flying V en de Explorer . View All Information

Gibson Bestsellers

Eerste 17 producten weergegeven:

Over Gibson

Gibson oprichter Orville Gibson vervaardigd mandoline in Michigan, in de late jaren 1890. Hij uitgevonden eerste archtop gitaren met behulp van hetzelfde type van boog terug naar boven op een viool. Door de jaren 1930, Gibson ook maakten flattop akoestische gitaren, evenals de eerste commercieel beschikbare hollow-body elektrische gitaar.

Later in de vroege jaren 1950 introduceerde Gibson de eerste en meest populaire gitaar tot op heden, de Les Paul als de elektrische gitaar groeide in populariteit. Sindsdien heeft de Les Paul uitgegroeid tot een van de meest herkenbare en populaire gitaren, gebruikt door de mensen als Jimmy Page, Keith Richards, Jeff Beck, Pete Townsend, Slash en vele meer iconische gitaristen.

Gibson bracht ook andere populaire modellen, zoals de SG, ES-335, Explorer, Flying V en vele andere gitaren, die allemaal worden gebruikt in alle genres van muziek van rock tot pop, reggae tot blues. Wordt op slechts 50 gelicentieerde UK Gibson dealers kunnen wij een fantastische selectie van Gibson gitaar, akoestische gitaar, basgitaar en accessoires alles tegen de laagste prijzen online.

Gibson nieuws

Gibson vrij horloge Pricier dan een Standard Les Paul Gitaar

Door een samenwerking met de fabrikant van de horloge Raymond Weil, Gibsonvan 'Freelancer' paren extravagantie en muzikaal geïnspireerd ontwerp met verbluffende resultaten bekijken... Meer »

NAMM 2017: Gibson 2017 traditionele, hoge uitvoeringen, S-serie

Onthullen hun nieuwe reeks van zeer betaalbare S-serie, Gibson schotel het vuil op hun 2017 line-up met inbegrip van de traditionele serie, hoge Performance serie en meer.... Meer »

Gear4music zullen worden uitgezet Gibson 2017 bereik

Brengen een levendige splash van kleur, variaties op de klassieke modellen en ongeëvenaarde Toon, Gear4music zijn er trots op voorraad de Gibson 2017 bereik.... Meer »