Fender elektrische gitaren

Gear4Music.com

Fender is een van de meest iconische en gevierde elektrische gitaar merken sinds 1946 en is cruciaal voor het succes van een breed scala aan artiesten. View All Information

Populaire Fender Elektrische Gitaren

Eerste 15 producten weergegeven:

Over Fender Elektrische Gitaren

Doordat ze gebruikt worden in bijna elk denkbare genre, hebben Fender instrumenten een cultstatus opgedaan. Het Fender geluid is uniek; van de glorieus klinkende klanken van de 65 Deluxe Reverb Versterker, tot het warme en resonerende timbre van een Standard Strat, gitaristen van over de hele wereld verlangen naar het Fender geluid. Bij Gear4music.com begrijpen wij waarom, en daarom bieden wij de volledige selectie van Fender apparatuur aan tegen lage prijzen.

Fender Gitaar Nieuws

Fender kondigen hun eerste verordeningen op Rozenhout

CITES-overeenkomst vorig jaar, na Fender heeft aangekondigd dat hun Elite-gitaar en bas-bereik onderworpen aan strikte regelgeving en vervanging van bossen worden zal.... Meer »

Nieuwe Fender Mustang eerste ooit Wi-Fi compatibele versterker

Gebruik te maken van wireless technologie om te helpen de speler bereiken naadloze spelen, de nieuwe Mustang serie zijn de eerste stap in een moedige nieuwe wereld van versterkers.... Meer »

Fenderde Tune van App nu beschikbaar voor Android-apparaten

Starten van de intuïtieve app vorig jaar, het nu gemaakt beschikbaar voor diegenen die niet een iOS-apparaat bezitten, waardoor het haarfijne precisie tuning universele... Meer »