Fender elektrische gitaren

Gear4Music.com

Fender heeft de wereld van de elektrische gitaar gedefinieerd sinds decennia. Sinds 1946, is Fender één van de meest iconische en gevierde merken binnen de muziekwereld en cruciaal voor het succes van een grote verscheidenheid aan kunstenaars. Sinds het nederige begin in 1951 is de beroemde Telecaster gitaar de steunpilaar van podia en ruimtes voor uitvoeringen geworden over de hele wereld. De Fender Tele wordt bespeeld door artiesten zoals Ritchie Kotzen en Jim Root (Slipknot) om maar enkelen te noemen die de Fender Telecaster kiezen als hun "go-to"iconische gitaar View All Information

Best Verkopende Fender Gitaren

Eerste 17 producten weergegeven:

Over Fender Elektrische Gitaren

Doordat ze gebruikt worden in bijna elk denkbare genre, hebben Fender instrumenten een cultstatus opgedaan. Het Fender geluid is uniek; van de glorieus klinkende klanken van de 65 Deluxe Reverb Versterker, tot het warme en resonerende timbre van een Standard Strat, gitaristen van over de hele wereld verlangen naar het Fender geluid. Bij Gear4music.com begrijpen wij waarom, en daarom bieden wij de volledige selectie van Fender apparatuur aan tegen lage prijzen.

Fender Gitaar Nieuws

Fender Release van een nieuwe reeks van In-Ear-Monitors

Een nieuwe serie van professionele In-Ear-Monitors met een premium van goede kwaliteit, ideaal voor live optredens, opname en luisteren.... Meer »

Fender Release nieuwe Gitaar Tuning App

Fender lanceren hun nieuwe app ' Fender Tune', een app die is ontworpen voor beginners en pro gelijk is... Meer »

Clapton en Rolling Stones bundelen krachten

Gitaar icoon functie naast Richards en hout op nieuwe Stones-album... Meer »