Fender gitaren

Gear4Music.com

Fender synoniem is geworden met de word-gitaar. Voor meer dan de helft van een decennium hebben hun gitaren en basgitaren gebruikt door enkele van de meest gerenommeerde muzikanten in de wereld. Gitaristen zoals Jimi Hendrix, David Gilmour en Eric Clapton enkel enkelen van de honderden gitaristen zijn te dragen een Fender stadia van de gitaar en rock over de hele wereld met gitaren zoals de Telecaster en Stratocaster. View All Information

Fender Bestsellers

Eerste 19 producten weergegeven:

Fender informatie

Fender 1946 door Leo Fender in Californië, werd opgericht en is sindsdien gegaan op te raken en transformeren van bijna elk muzikaal genre, van rock'n'roll, country en western, jazz tot blues en veel meer.

Iedereen, van beginners aan's werelds meest populaire en gewaardeerde kunstenaars en artiesten hebben gebruikt en blijven gebruiken fender gitaren en versterkers, Fender maken niet alleen de naam van een gerespecteerde muziek industrie, maar ook een cultureel icoon.

Fender geweest door de jaren heen het instrument van keuze voor veel van de meest getalenteerde en invloedrijke gitaristen aller tijden, inclusiefJimi Hendrix, Bruce Springsteen, Kurt Cobain, David Gilmour, Mark Knopfler, Eric Clapton en veel veel meer kunstenaars. Op Gear4music.com.com we hebben een grote selectie van Fender elektrische gitaren, basgitaar, akoestische gitaren, versterkers en accessoires bij enkele van de laagste prijzen in Groot-Brittannië .

Fender nieuws

Fenderde Tune van App nu beschikbaar voor Android-apparaten

Starten van de intuïtieve app vorig jaar, het nu gemaakt beschikbaar voor diegenen die niet een iOS-apparaat bezitten, waardoor het haarfijne precisie tuning universele... Meer »

SJC en Tre Cool presenteren Mike Dirnt aangepaste Kit For Christmas

In een inspanning voor collaboratief ontwerp, SJC Custom Drums en groen dag Drummer Tre Cool hebben ontworpen een aangepaste drumstel aan band partner Mike Dirnt handtekening bass... Meer »

Fender Release van een nieuwe reeks van In-Ear-Monitors

Een nieuwe serie van professionele In-Ear-Monitors met een premium van goede kwaliteit, ideaal voor live optredens, opname en luisteren.... Meer »