Apparatuur Stands

Op Gear4music.com we hebben alles van toetsenbord staat om mic staanders, amp speaker staanders van toonaangevende fabrikanten zoals Beyerdynamic, Quiklok staanders en SE Reflexion staat. Met een aantal van de laagst geprijsde meubilair in Groot-Brittannië , Gear4music.com kan helpen u kit uit uw studio tegen de laagst mogelijke kosten.

View All Information

Studio Stands

Eerste 150 producten weergegeven:

Over apparatuur Stands

Apparatuur staanders zijn essentiële apparatuur in opnamestudio's en spelen varieert rollen binnen een studio van de plaatsing van studio monitoren geven de producent die het beste audio geluid instrument voor een breed scala aan instrumenten staat. Alle muzikale staanders die andere doeleinden van onze X-frame toetsenbord staan aan onze toetsenbord-Z-frame en meeste kunt aanpassen, hoogte en positie voor de beste resultaten aan de gebruiker.

Apparatuur Stand nieuws

Focusrite, Novation en KRK Prijs Drops - alle die eindigde op 28 februari!

Bespaar op geselecteerde Focusrite, Novation en KRK vistuig, aanbiedingen beschikbaar slechts voor een beperkte tijd verkrijgbaar.... Meer »

Native Instruments Machine Studio gelanceerd

Native Instruments heeft aangekondigd de release van de Maschine Studio, een computer gebaseerde productie-werkstation dat net zo goed voor professionele uitvoeringen werkt.... Meer »

Universele Audio aanbod gratis UAD-2 QUAD DSP Accelerator

Ontvangen de gratis UAD-2 QUAD, gebruikt door enkele van's werelds top studio's.... Meer »