Roland elektronische drumstellen

Gear4Music.com

Roland Drums vertegenwoordigen de ultieme elektronische drumstel en percussie technologie. Als een wereldleider in het ontwerp, de fabrikant en de distributie van elektronische drumstellen, hebben Roland baanbrekende elektronische percussie producten ontworpen voor decennia. View All Information

Roland elektronische drumsets

Eerste 22 producten weergegeven:

Roland Drums Infromation

Roland Drums zijn alom gerespecteerd als de populairste elektronische drums in de wereld, bekend om hun innovatieve technologie en dynamische ervaring spelen. Hun instap kit de V-Drum HD-1 is perfect voor huis, school en studio-omgevingen.

Voor geavanceerde drummers Gear4music.com aanbevelen de Roland TD-drums beginnen met de TD-11 tot de TD-30. We weten dat onze klanten hebben verschillende eisen, daarom we een uitgebreide selectie van Roland kits tegen lage prijzen houden.

Roland Drumset nieuws

Roland lanceren spel-veranderende SPD::ONE percussie bereik

Het bereik SPD::ONE vertoont gebouwd ter aanvulling van de moderne percussieve muzikant, volledige veelzijdigheid en flexibiliteit in het gezicht van liveoptreden.... Meer »

Roland onthullen van exclusieve promotie met blad muziek Direct Pass

Roland zijn het aanbieden van een gloednieuwe promotie waar degenen die een kopen Roland GP, LX of HP piano krijgt een gratis abonnement voor drie maanden durende bladmuziek Direct doorgeven.... Meer »

NAMM 2017: Roland onthullen RD-2000 Digitale Piano

Met een aantal spannende functies combineert de RD-2000 de beste eigenschappen van akoestische en digitale piano's in een innovatieve hybride... Meer »