Roland elektronische drumstellen

Gear4Music.com

Roland Drums vertegenwoordigen de ultieme elektronische drumstel en percussie technologie. Als een wereldleider in het ontwerp, de fabrikant en de distributie van elektronische drumstellen, hebben Roland baanbrekende elektronische percussie producten ontworpen voor decennia. View All Information

Roland elektronische drumsets

Eerste 24 producten weergegeven:

Roland Drums Infromation

Roland Drums zijn alom gerespecteerd als de populairste elektronische drums in de wereld, bekend om hun innovatieve technologie en dynamische ervaring spelen. Hun instap kit de V-Drum HD-1 is perfect voor huis, school en studio-omgevingen.

Voor geavanceerde drummers Gear4music.com aanbevelen de Roland TD-drums beginnen met de TD-11 tot de TD-30. We weten dat onze klanten hebben verschillende eisen, daarom we een uitgebreide selectie van Roland kits tegen lage prijzen houden.

Roland Drumset nieuws

NAMM 2017: Roland onthullen de Rubix serie en GO:MIXER

Op de CES Roland bleek de lancering van sommige gloednieuwe producten ontworpen voor degenen die compromisloze willen audio waar ze gaan... Meer »

Roland GP607 digitale vleugel Ebbenhout /wit nu op voorraad

Combinatie van de voordelen van een akoestische geluid en de uitvoerbaarheid van de hedendaagse technologie, is de GP607 zeker brengen elegantie in overvloed aan elk huishouden... Meer »

Roland TD-1KPX V-Drums elektronische Drumkit nu In voorraad

De Roland TD-1KPX Portable V-Drums elektronische Drumkit komt in het meest rendabel van het V-Drum bereik maar zeker niet beknibbelen op de kwaliteit... Meer »