Roland elektronische drumstellen

Gear4Music.com

Roland Drums vertegenwoordigen de ultieme elektronische drumstel en percussie technologie. Als een wereldleider in het ontwerp, de fabrikant en de distributie van elektronische drumstellen, hebben Roland baanbrekende elektronische percussie producten ontworpen voor decennia. View All Information

Roland elektronische drumsets

Eerste 21 producten weergegeven:

Roland Drums Infromation

Roland Drums zijn alom gerespecteerd als de populairste elektronische drums in de wereld, bekend om hun innovatieve technologie en dynamische ervaring spelen. Hun instap kit de V-Drum HD-1 is perfect voor huis, school en studio-omgevingen.

Voor geavanceerde drummers Gear4music.com aanbevelen de Roland TD-drums beginnen met de TD-11 tot de TD-30. We weten dat onze klanten hebben verschillende eisen, daarom we een uitgebreide selectie van Roland kits tegen lage prijzen houden.

Roland Drumset nieuws

Roland lanceren FA-07 Workstation en SE-02 analoge Synthesizer

De eerste vermeldingen van de synth van de Rolandde 'Toekomst opnieuw gedefinieerd', de FA-07 Workstation en de SE-02 Synthesizer beloven de gebruiker volledige expressie en onboard veelzijdigheid.... Meer »

Toekomst geherdefinieerd: Roland Blues Cube Britse EL84, BOSS MS-3

Het laatste nieuws van Rolandde toekomst opnieuw gedefinieerd, de Blues Cube Britse EL84 gewijzigd en MS-3 Multi effecten Switcher de gitaar Gemeenschap in vlam zetten in afwachting... Meer »

Roland en Karimoku Team opwaarts voor KF-10 Digitale Piano

Internationaal gerenommeerde Japanse meubelfabrikant Karimoku heeft samen met Roland aan het produceren van een piano kijkt elke duim zo kwistig als het klinkt.... Meer »