Alesis elektronische drumstellen

Gear4Music.com

De Alesis Drumstel is in de voorhoede van studiotechnologie voor meer dan 25 jaar, steeds bekend voor betaalbare, hoogwaardige digitale elektronische drumstellen. Of u pas begint of op tour gaat, zit Alesis elektronische percussie vol met studio-kwaliteit geluid en een echt gevoel. View All Information

Alesis elektronische drumsets

Eerste 9 producten weergegeven:

Alesis Drumset informatie

Alesis elektronische Drumsets zijn ongelooflijk populair bij Gear4music.com.com. De gerenommeerde Alesis DM6 kit is de perfecte keuze voor aspirant drummers, leidt op van de Alesis DM5 Pro, een populaire kit met groot gevoel en geluiden. Voor de meer geavanceerde drummer raden we de DM10 pro kit met superieure geluid, opperste gevoel en een verfijnde look.

Ideaal voor beginners in hun slaapkamers, tot aan professionals in opnamestudio's of op het podium, de Alesis assortiment van elektronische drum heeft alle bases bedekt.

Alesis Drumset nieuws

Alesis onthullen M1 Active MKIII controleren en verheffen 4 speakers

Een nieuwe generatie in de reproductie van het geluid, de MKIII en verheffen 4 benutten Alesis' vereerd productie kwaliteit/ontwerp om audio kwaliteit zoals nooit tevoren.... Meer »

NAMM 2016: Alesis TransActive Vu Wireless Portable PA System

Brighten your day stralend met de Alesis TransActive VU portable wireless 50 watt sound-systeem met LED lichtshow.... Meer »