Electro-akoestische gitaar

Electro-akoestische gitaren bieden het beste van beide werelden - de toon van een akoestische de macht, het volume en de mogelijkheden van een elektrische. Ze zijn met name geschikt is op het podium waar zij kunnen worden aangesloten rechtstreeks op een versterker zonder de noodzaak voor microfoons.

View All Information

Meest populaire Electro-akoestische Gitaar

Eerste 28 producten weergegeven:

Over Electro-akoestische gitaar

De elektro-akoestische gitaar kunt akoestische gitaristen om het geluid van hun akoestische versterken. Wanneer een elektrische gitaar is gebaseerd op versterking om het geluid te produceren, wordt meestal slechts een akoestische versterkt voor live optredens en repetities. Electro-akoestiek worden versterkt met behulp van een ingebouwde ophalen en preamp systeem. Dit is meestal batterij en zal hebben fundamentele EQ en vaak een tuner aan boord ook.

De Dreadnought electro-akoestisch, zoals Yamaha's APX500, is waarschijnlijk de meest populaire type Electro-akoestische gitaar tot nu toe, dankzij het compromis tussen grootte en volume.

Op Gear4music.com voorraad we alle varianten van de Electro-akoestische gitaren, inclusief een verscheidenheid van Electro-akoestische Gitaar Pakketten tegen lage prijzen.

Electro-akoestische gitaar nieuws

Yamaha lancering competitie te winnen A ondertekend gitaar gespeeld door Ricky Gervais

Yamaha lopen een competitie te laten samenvallen met de release van de nieuwe film Ricky Gervais', David Brent-leven onder weg... Meer »

Fender Release nieuwe Gitaar Tuning App

Fender lanceren hun nieuwe app ' Fender Tune', een app die is ontworpen voor beginners en pro gelijk is... Meer »

Summer NAMM 2016: Nieuwe Ibanez Artwood Vintage Thermo-Aged akoestische gitaren

Ibanez heeft zes nieuwe Gitaars toegevoegd aan hun uitgebreide akoestische gitaren.... Meer »