Electro-akoestische gitaar

Electro-akoestische gitaren bieden het beste van beide werelden - de toon van een akoestische de macht, het volume en de mogelijkheden van een elektrische. Ze zijn met name geschikt is op het podium waar zij kunnen worden aangesloten rechtstreeks op een versterker zonder de noodzaak voor microfoons.

View All Information

Meest populaire Electro-akoestische Gitaar

Eerste 23 producten weergegeven:

Over Electro-akoestische gitaar

De elektro-akoestische gitaar kunt akoestische gitaristen om het geluid van hun akoestische versterken. Wanneer een elektrische gitaar is gebaseerd op versterking om het geluid te produceren, wordt meestal slechts een akoestische versterkt voor live optredens en repetities. Electro-akoestiek worden versterkt met behulp van een ingebouwde ophalen en preamp systeem. Dit is meestal batterij en zal hebben fundamentele EQ en vaak een tuner aan boord ook.

De Dreadnought electro-akoestisch, zoals Yamaha's APX500, is waarschijnlijk de meest populaire type Electro-akoestische gitaar tot nu toe, dankzij het compromis tussen grootte en volume.

Op Gear4music.com voorraad we alle varianten van de Electro-akoestische gitaren, inclusief een verscheidenheid van Electro-akoestische Gitaar Pakketten tegen lage prijzen.

Electro-akoestische gitaar nieuws

Ed Sheeran Signature ' verdelen ' gitaar beschikbaar voor pre-orden

Door een samenwerking met Martin, Sheeran de laatste handtekening model voorzien van illustraties van zijn nieuwste album '÷' en is gebouwd zijn exacte specificaties.... Meer »

MUSIKMESSE 2017: Martin DST en DSTG en 0-18 gitaren

Geschreven als de 'goedkoper' alternatieven van Martin op dit jaar Musikmesse, vertonen deze gloednieuwe modellen een verfijnde esthetische en iconische Toon.... Meer »

Tanglewoodvan Sundance Performance Pro serie op Gear4music

Melding van traditie met moderne fabricagetechnieken, Tanglewoodde Sundance Performance Pro serie bieden de speler unieke Toon met een kenmerkende persoonlijkheid.... Meer »