Taylor Elektrische Gitaren

Gear4Music.com

Taylor Gitaars zijn gebaseerd in El Cajon (Californië), en is een pionier in enkele van de meest succesvolle innovaties in akoestische gitaar vervaardiging in de afgelopen drie decennia. Taylor, opgericht in 1974, en is snel gestegen tot het bestelling akoestische gitaar merk in Noord-Amerika. View All Information

Taylor-gitaar

Eerste 1 producten weergegeven:

Taylor informatie

Opgericht in 1974, Taylor staan bekend als een van's werelds toonaangevende premium gitaar fabrikanten. Met behulp van zowel traditionele als moderne technieken in hun fabrieken in Californië en Mexico, creëren ze gitaren die uitstekend speelbaar zijn en onmiskenbaar Taylor.

Vele toonaangevende kunstenaars kiezen Taylor Gitaars, waaronder Dave Matthews, Prince, Taylor Swift en Jason Mraz, onder anderen.

Met een scala aan lichaamsvormen en tonewoods om uit te kiezen, het vinden van uw perfecte gitaar met Taylor kan niet eenvoudiger.

Taylor Gitaar nieuws

NAMM 2017:Zakk Wylde Odin Graal Genesis eerbetoon aan Ozzy jaar

Iconische Zakk Wylde bullseye ontwerp? Controleren. Monsterlijke en compromisloze Toon? Controleren. De Odin Graal Genesis gitaar levert de goederen aan de metalen massa... Meer »

NAMM 2017: Gibson 2017 traditionele, hoge uitvoeringen, S-serie

Onthullen hun nieuwe reeks van zeer betaalbare S-serie, Gibson schotel het vuil op hun 2017 line-up met inbegrip van de traditionele serie, hoge Performance serie en meer.... Meer »

NAMM 2017: PRS onthullen volledig nieuw gamma "Sonzera versterkers"

De Sonzera serie bestaat uit een 50W combo, 50W hoofd en 20W combo. Professionele kwaliteit Toon rechts uit de vleermuis gebruikt door zwart Stone Kersenrood en Snarky Puppy, verwachten... Meer »