Taylor Elektrische Gitaren

Gear4Music.com

Taylor Gitaars zijn gebaseerd in El Cajon (Californië), en is een pionier in enkele van de meest succesvolle innovaties in akoestische gitaar vervaardiging in de afgelopen drie decennia. Taylor, opgericht in 1974, en is snel gestegen tot het bestelling akoestische gitaar merk in Noord-Amerika. View All Information

Taylor-gitaar

Eerste 1 producten weergegeven:

Taylor informatie

Opgericht in 1974, Taylor staan bekend als een van's werelds toonaangevende premium gitaar fabrikanten. Met behulp van zowel traditionele als moderne technieken in hun fabrieken in Californië en Mexico, creëren ze gitaren die uitstekend speelbaar zijn en onmiskenbaar Taylor.

Vele toonaangevende kunstenaars kiezen Taylor Gitaars, waaronder Dave Matthews, Prince, Taylor Swift en Jason Mraz, onder anderen.

Met een scala aan lichaamsvormen en tonewoods om uit te kiezen, het vinden van uw perfecte gitaar met Taylor kan niet eenvoudiger.

Taylor Gitaar nieuws

NAMM 2017: Ibanez JEM777 30e verjaardag, PSM10 Paul Stanley en Stoneman handtekening gitaren

Met diverse verschillende vermeldingen, Ibanez ontketenen een spectaculair scala aan handtekening modellen tot hun NAMM 2017 line-up... Meer »

NAMM 2017: Line 6 Release Variax Shuriken en Spider V 240HC

Line 6de eerste ooit kunstenaar ontworpen gitaar, de Shuriken verpersoonlijkt de agressieve en technische speelstijlen van metalen liefhebbers over de hele wereld.... Meer »

NAMM 2017: Taylor versie GS Mini-E akoestische basgitaar

Een compacte en lichtgewicht elektrische akoestische basgitaar ideaal voor diegenen die waarde hechten aan speelbaarheid en ultieme toegankelijkheid van hun instrument... Meer »