Taylor Elektrische Gitaren

Gear4Music.com

Taylor Gitaars zijn gebaseerd in El Cajon (Californië), en is een pionier in enkele van de meest succesvolle innovaties in akoestische gitaar vervaardiging in de afgelopen drie decennia. Taylor, opgericht in 1974, en is snel gestegen tot het bestelling akoestische gitaar merk in Noord-Amerika. View All Information

Taylor-gitaar

Eerste 1 producten weergegeven:

Taylor informatie

Opgericht in 1974, Taylor staan bekend als een van's werelds toonaangevende premium gitaar fabrikanten. Met behulp van zowel traditionele als moderne technieken in hun fabrieken in Californië en Mexico, creëren ze gitaren die uitstekend speelbaar zijn en onmiskenbaar Taylor.

Vele toonaangevende kunstenaars kiezen Taylor Gitaars, waaronder Dave Matthews, Prince, Taylor Swift en Jason Mraz, onder anderen.

Met een scala aan lichaamsvormen en tonewoods om uit te kiezen, het vinden van uw perfecte gitaar met Taylor kan niet eenvoudiger.

Taylor Gitaar nieuws

Slash's 1984 V.Chr Rich Warlock gebruikt om te schrijven van Guns N' Roses' Hits vroegst gaat omhoog voor veiling

Gecontroleerd door de gitarist zichzelf, Slash's V.Chr Rich een centrale rol gespeeld in de Guns N' Roses stijgen naar roem... Meer »

Gear4music zullen worden uitgezet Gibson 2017 bereik

Brengen een levendige splash van kleur, variaties op de klassieke modellen en ongeëvenaarde Toon, Gear4music zijn er trots op voorraad de Gibson 2017 bereik.... Meer »

Yamaha lancering competitie te winnen A ondertekend gitaar gespeeld door Ricky Gervais

Yamaha lopen een competitie te laten samenvallen met de release van de nieuwe film Ricky Gervais', David Brent-leven onder weg... Meer »